ΠΑΜΕ – 1η Μάη: Eκδήλωση 25/4 στην Αθήνα – Κατάθεση στεφανιού 1/5 στο Σκοπευτήριο

Σε ρυθμούς Πρωτομαγιάς κινείται το ΠΑΜΕ, με τη Γραμματεία Νέων να καλεί σε εκδήλωση στις 25 Απρίλη στη 1μ.μ. στην πλατεία Πρωτομαγιάς (αμφιθέατρο) στο Πεδίον του Άρεως.

Τίτλος της εκδήλωσης είναι: «Σκλάβοι του 21ου αιώνα ΔΕΝ θα γίνουμε! Δουλειά-Ζωή με δικαιώματα!».

Η Γραμματεία Νέων ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή της επισημαίνει πως: “απευθύνει πλατύ κάλεσμα σε όλα τα σωματεία της Αθήνας, σε κάθε νέο εργαζόμενο και άνεργο, να πάρουν μέρος στην εκδήλωση που οργανώνει την Κυριακή 25 Απριλίου στη 1μμ, στην πλατεία Πρωτομαγιάς (αμφιθέατρο) στο Πεδίον του Άρεως.

Αποδίδουμε φόρο τιμής στα χιλιάδες θύματα της εργατικής τάξης, στη χώρα μας αλλά και σε όλο το κόσμο, που βρέθηκαν εκτεθειμένα στην πανδημία του κορoνοϊού για τα κέρδη των λίγων.

Μπροστά στον εορτασμό και την απεργία της Πρωτομαγιάς συμμετέχουμε μαζικά στην εκδήλωση, δίνοντας μια ακόμα απάντηση στον εργασιακό μεσαίωνα που οραματίζονται εργοδότες και Κυβέρνηση του 10ωρου, της δουλειάς χωρίς σύμβαση, χωρίς δικαιώματα”.

Στην Καισαριανή

Με ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ “καλεί όλα τα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς να τιμήσουμε την Πρωτομαγιά με την κατάθεση στεφανιών στο σκοπευτήριο της Καισαριανής.

Να τιμήσουμε τους 200 κομμουνιστές που έδωσαν τη ζωή τους για τα δίκια της εργατικής τάξης, του λαού.

Τα συνδικάτα και οι μαζικοί φορείς θα συναντηθούμε το Μ. Σάββατο 1η Μάη στις 10.30 π.μ. στο Πάρκο (δίπλα στο Ξενοδοχείο ΚΑΡΑΒΕΛ) και με πορεία θα πάμε στο μνημείο.
Όλα τα συνδικάτα να έχουν το στεφάνι τους”.

Yπενθυμίζεται ότι για τον ετεροχρονισμένο λόγω των εορτών του Πάσχα, γιορτασμό της Πρωτομαγιάς, το ΠΑΜΕ καλεί την Πέμπτη 6 Μάη στις 10πμ στο Σύνταγμα.

www.ertnews.gr

Νάσος Μπράτσος
image}

Αφήστε μια απάντηση