Huawei Watch Fit: Διέρρευσαν renders και όλες οι πληροφορίες του επερχόμενου smartwatch

Αν και έχουμε καιρό να δούμε smartwatch από τη Huawei, με το τελευταίο να είναι το Huawei Watch GT 2e, η εταιρεία φαίνεται πως είναι έτοιμη για νέο smartwatch. Η διαφορά είναι πως πλέον θα δούμε το πρώτο μοντέλο της εταιρείας με ορθογώνια και όχι στρογγυλή οθόνη.

Ο leakster @Subhansu1414 ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter όλες τις πληροφορίες για το επερχόμενο smartwatch, μαζί με τα press renders. Το Huawei Watch Fit θα έρθει σε τέσσερα χρώματα, ασημένιο, μαύρο, χρυσό και rose gold, με τα λουράκια τους να είναι ανοιχτό πράσινο, μαύρο, πορτοκαλί και ροζ αντίστοιχα. Η οθόνη του Watch Fit θα είναι τεχνολογίας AMOLED 1,64 ιντσών με ανάλυση 456x280p, ενώ θα είναι αδιάβροχο έως και 50 μέτρα κάτω από το νερό για 10 λεπτά.

Η μπαταρία του Watch Fit θα αντέχει έως και 10 ημέρες, ενώ θα είναι συμβατό με Android 5.0 και πάνω και iOS 9 και πάνω. Επίσης, θα περιλαμβάνει αισθητήρα καρδιακών παλμών, accelerometer, Ambient Light, GPS και βαρόμετρο. Το Huawei Watch Fit θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο με τιμή 119 ευρώ, σύμφωνα πάντα με την αναφορά.

Πηγή

Huawei Watch Fit: Διέρρευσαν renders και όλες οι πληροφορίες του επερχόμενου smartwatchTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης