Star Wars Squadrons: Η χαμηλή του τιμή είναι αντιπροσωπευτική του σκέλους του

Με την ανακοίνωση της τιμής του επερχόμενου Star Wars Squadrons, η οποία έχει οριστεί στα 40 δολάρια, πολλοί αναρωτήθηκαν πως γίνεται μία εταιρεία σαν την ΕΑ να μη χρεώνει το παιχνίδι παραπάνω, δηλαδή στη συνηθισμένη τιμή των 60 δολαρίων. Όμως, φαίνεται πως η εταιρεία ξέρει πολύ καλά τη κάνει.

Μπορεί το Star Wars Squadrons να είναι ένα πλήρες παιχνίδι, προσφέροντας παράλληλα single-player και multi-player εμπειρία, όμως η EA γνωρίζει καλά πως δεν πρόκειται για blockbuster, λόγω του μικρότερου κύκλου ανάπτυξης. Σύμφωνα με την εταιρεία, η ομάδα ανάπτυξης ήθελε να προσφέρει ακριβώς αυτό που ζητούσαν οι παίκτες από ένα παιχνίδι που επικεντρώνεται στην αίσθηση που προσφέρει το να πετάει κάποιος με X-Wing ή ΤΙΕ-Fighter και όχι παραπάνω πράγματα από όσα θα έπρεπε.

Πάντως, η εταιρεία σημειώνει πως τα 40 δολάρια για αυτή τη βαθιά και εθιστική εμπειρία, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, είναι ακριβώς η σωστή τιμή και είναι αντιπροσωπευτική του σκέλους του παιχνιδιού. Αυτό βέβαια μπορεί να έχει αρκετές ερμηνείες, οπότε πρέπει να περιμένουμε την κυκλοφορία του τίτλου για να δούμε τι ακριβώς εννοεί η ΕΑ.

Πηγή

Star Wars Squadrons: Η χαμηλή του τιμή είναι αντιπροσωπευτική του σκέλους τουTechblog.gr

Νίκος Ζώης