Προαστιακός: Σε πλήρη λειτουργία από τη Δευτέρα – Νέο σύστημα εισιτηρίων

Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου τίθεται σε πλήρη λειτουργία ο προαστιακός σιδηρόδρομος Αθηνών (Πειραιάς-Κιάτο, Πειραιάς-αεροδρόμιο, Αθήνα-Χαλκίδα και Άνω Λιόσια-Κορωπί), για την καλύτερη και ασφαλή εξυπηρέτηση των εργαζομένων που επιθυμούν να μετακινηθούν από και προς τους χώρους εργασίας τους, ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Για την ελαχιστοποίηση φαινομένων συνωστισμού εντός των συρμών της, και αποκλειστικά για τον προαστιακό εκτός αστικής ζώνης, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ανέπτυξε ένα σύστημα εισιτηρίων, συνδέοντας πλέον τα δρομολόγια με τον τίτλο μεταφοράς. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα να ελέγχεται σε πραγματικό χρόνο ο επιβατικός φόρτος σε κάθε συρμό.

Τα νέα εισιτήρια του προαστιακού συνδέονται με το δρομολόγιο κατά την έκδοσή τους και ισχύουν για μία ώρα πριν έως και δύο ώρες μετά την αναγραφόμενη ώρα αναχώρησης του δρομολογίου που έχει επιλεγεί.

Πλέον, όλα τα εισιτήρια του προαστιακού ελέγχονται ηλεκτρονικά στον συρμό από το προσωπικό αμαξοστοιχίας. Σε περίπτωση που κάποιος δεν πρόκειται να ταξιδέψει ή δεν προλάβει το χρονικό αυτό όριο, το εισιτήριο ακυρώνεται ή μεταβάλλεται μέχρι και τις 23:59:59 της ημερομηνίας αναχώρησης του δρομολογίου που αναγράφεται στο εισιτήριο.

Τα εισιτήρια εκδίδονται από το Web (tickets.trainose.gr), το app της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (androis & ios) και από φυσικά σημεία πώλησης.

Η χρήση προστατευτικής μάσκας από το επιβατικό κοινό είναι υποχρεωτική και ο έλεγχος της εφαρμογής του μέτρου θα γίνεται από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που είναι επιφορτισμένοι σχετικά.


Αφήστε μια απάντηση