iPhone 12 5G: Θα έχουν in display fingerprint scanner;

Οι φήμες για τα iPhone 12 το τελευταίο διάστημα, είναι αρκετές μέσα σε αυτές ακούγεται η ενσωμάτωση μίας τέταρτης κάμερας με LiDAR αισθητήρα όπως συμβαίνει στο iPad Pro καθώς και η συρρίκνωση του notch. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι 5G εκδόσεις των iPhone 12 θα έχουν in-display fingerprint scanner. Αυτό σύμφωνα με τις πηγές, θα συμβεί γιατί η Apple “φοβάται” ότι οι καταναλωτές θα διστάσουν να αγοράσουν ένα premium smartphone το οποίο θα έχει ελάχιστες διαφορές με τα iPhone του προηγούμενου έτους.

Πιθανόν λοιπόν τα iPhone 12 5G να έχουν τόσο Face ID όσο και Touch ID ενσωματωμένο κάτω από την οθόνη όπως συμβαίνει και σε άλλα Android flagship smartphone όπως είναι τα Galaxy S20, P40 και OnePlus 8. Το in-display Touch ID θα μπορούσε να επωφελείται από την ultrasonic τεχνολογία ωστόσο η Apple ίσως ετοιμάζει κάτι δικό της το οποίο θα βελτιώσει τόσο την ταχύτητα όσο και την ασφάλεια.

Επιπλέον, οι αναλυτές προβλέπουν μία καθυστέρηση ενός μήνα στην κυκλοφορία των iPhone 12. Αυτή η καθυστέρηση οφείλεται στην πανδημία η οποία ανάγκασε τα εργοστάσια στην Κίνα να κλείσουν των οποίων η λειτουργία έχει ξεκινήσει να επανέρχεται το τελευταίο διάστημα.

Πηγή

iPhone 12 5G: Θα έχουν in display fingerprint scanner;Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης