Πρόταση γάμου… με φαντασία και χιούμορ!

Perierga.gr - Πρόταση γάμου... με φαντασία και χιούμορ!

Το Παρίσι θα μπορούσε να αποτελεί συνώνυμο της πιο ερωτικής πόλης, μιας και είναι αγαπημένος προορισμός για δεκάδες ζευγάρια που ταξιδεύουν στην πόλη του φωτός για να γνωρίσουν τη ρομαντική ατμόσφαιρα που  την περιβάλλει και να γιορτάσουν την αγάπη τους.

Μερικοί αποφασίζουν να μετατρέψουν το ρομαντικό τους ταξίδι σε μια εμπειρία που θα θυμούνται για το υπόλοιπο της ζωής τους κάνοντας πρόταση γάμου στην αγαπημένη τους. Ωστόσο, φέτος, πολλά ταξίδια ακυρώθηκαν λόγω του κορονοϊού, όπως αυτό του ζευγαριού από τη Γερμανία.

Perierga.gr - Πρόταση γάμου... με φαντασία και χιούμορ!

Το ζευγάρι, με το ξέσπασμα του κορονοϊού αναγκάστηκε να αναβάλλει το ταξίδι, χωρίς ωστόσο να αλλάζει δραματικά τα σχέδια του Λούκα. Ο ίδιος, και αφού ήταν σε καραντίνα,  προφασίστηκε ότι θα έβγαινε μια βόλτα, πράγμα όχι και τόσο συνηθισμένο σύμφωνα με την αγαπημένη του. Επιστρέφοντας στο σπίτι της ζήτησε να κάνουν μαζί μια βόλτα στην πόλη. Εκεί, σε ένα δρομάκι, ο Λούκα είχε σχεδιάσει με κιμωλία τον πύργο του Άιφελ και την αψίδα του θριάμβου, θέλοντας με χιούμορ να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, αφού το Παρίσι δεν αποτελεί πια επιλογή για αυτό που είχε αρχικά στο μυαλό του.

Perierga.gr - Πρόταση γάμου... με φαντασία και χιούμορ!

No votes yet.
Please wait…

Αφήστε μια απάντηση