Δραματικές οι κτιριακές συνθήκες που στεγάζονται οι υπηρεσίες του Επαρχείου Ικαρίας και Φούρνων.

Δραματικές οι κτιριακές συνθήκες που στεγάζονται οι υπηρεσίες του Επαρχείου Ικαρίας και Φούρνων.

Η μετεγκατάσταση των υπηρεσιών του Επαρχείου Ικαρίας και Φούρνων έγινε το 2017 παρά τις αντιρρήσεις, ενστάσεις, προβληματισμό των υπαλλήλων για την ακαταλληλότητα του νέου χώρου που θα τους φιλοξενούσε έναντι του ενοικίου των 1.600 ευρώ για 5 χρόνια.

Το κτίριο κατασκευάστηκε με υλικά που δεν συνάδουν με μια κανονική οικοδομή ενώ η προχειρότητα των κτιριακών αλλαγών (από κέντρο διασκέδασης σε χώρο στέγασης μόνιμου προσωπικού και υπηρεσιών) είναι τραγική όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι και συνεχίζουν: “μας προβληματίζει το γεγονός, ότι τότε δόθηκε καταλληλότητα χρήσης του κτιρίου με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ στον από κάτω όροφο λειτουργεί Ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο με αξονικό τομογράφο……..

η οροφή στάζει νερό σε κάθε βροχή, ο κλιματισμός σε ψύξη και θέρμανση δεν λειτουργεί, υπάρχει πρόβλημα με τρωκτικά τα οποία επισκέπτονται συχνά – πυκνά πάρα τις προσπάθειες αντιμετώπισής τους, αλλά το κερασάκι στην τούρτα είναι ο θάνατος ζώου που εγκλωβίστηκε στους αεραγωγούς που προκαλεί έντονη δυσοσμία, κινδύνους μόλυνσης αλλά και την ανάγκη συλλογής των υλικών της αποσύνθεσης του ζώου από τα πατώματα των γραφείων, ο χώρος εργαστηρίου της κτηνιατρικής υπηρεσίας ανύπαρκτος, το ίδιο ισχύει για την πρόσβαση ΑΜΕΑ, η συντήρηση λέγεται «μπάλωματα» που δεν καλυτερεύουν τις προαναφερθείσες συνθήκες, «αρνούμαστε να δουλέψουμε με τέτοιες συνθήκες….» δήλωσε ο κ. Β. Θεοδωράκης στην ΕΡα. Β. Αιγαίου «και ζητάμε την μεταφορά όλων των υπηρεσιών σε άλλο κτίριο, το συντομότερο δυνατό…»

The post Δραματικές οι κτιριακές συνθήκες που στεγάζονται οι υπηρεσίες του Επαρχείου Ικαρίας και Φούρνων. appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ertweb
image}

Αφήστε μια απάντηση