Huawei Mate 30 Pro: Κυκλοφορεί Αγγλία κοντά στο χιλιάρικο και με προίκα

Techblog.gr

Huawei Mate 30 and Mate 30 Pro in Europe

Η Huawei παρουσίασε τα Mate 30 και Mate 30 Pro τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου έτους ωστόσο τα δύο flagship smartphone έχουν κυκλοφορήσει σε ορισμένες μόνο αγορές. Πιθανόν, για αυτό να ευθύνεται η απουσία των Google Services, τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στις πωλήσεις των smartphone.

Το flagship smartphone της εταιρείας το οποίο ακούει στο όνομα Mate 30 Pro ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει επίσημα στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις 20 Φεβρουαρίου. Στο πακέτο αγοράς, θα υπάρχει η τρίτη έκδοση των FreeBuds καθώς και το Watch GT2.

Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο για το αν η Huawei θα φέρει και σε άλλες αγορές της Ευρώπης συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, τα δύο flagship smartphone. Δεδομένου όμως ότι την κυκλοφορία του Mate 30 Pro στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέλαβε αποκλειστικά το Carphone Warehouse σε περιορισμένο αριθμό κομματιών, θεωρείται απίθανη η κυκλοφορία των τηλεφώνων αυτών και στην δική μας αγορά.

Εσείς θα αγοράζατε ένα τέτοιο flagship smartphone χωρίς Google services; Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένας τηλέφωνο χωρίς YouTube, Gmail και Google Play Store; Πείτε μας στα σχόλια.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης