Samsung Galaxy Fold: Θα ξεπεράσει τις 500.000 πωλήσεις μέχρι τέλος του έτους

Techblog.gr

Samsung Galaxy Fold first mayor update

Νωρίτερα σήμερα, αρκετά μέσα ανέφεραν ότι το Samsung Galaxy Fold ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο πωλήσεις, βασιζόμενα στα λεγόμενα ενός εκπροσώπου της εταιρεία, του Young Sohn. Όπως αποδείχθηκε όμως, ο εκπρόσωπος της εταιρείας έκανε κάποια λανθασμένη δήλωση.

Τελικά πούλησε ένα εκατομμύριο κομμάτια;

Η αρχική δήλωση ανέφερε ότι το Galaxy Fold διπλασίασε τις πεντακόσιες χιλιάδες πωλήσεις που ήλπιζε η κατασκευάστρια ότι θα πετύχει μέχρι το τέλος του 2019. Αυτό έκανε αρκετούς να θεωρήσουν ότι πέρασε το ένα εκατομμύριο.

Νεότερες αναφορές, λένε ότι ένας άλλος εκπρόσωπος της νοτιοκορεατικής εταιρείας τόνισε πως το Samsung Galaxy Fold δεν έχει φτάσει ακόμη αυτόν τον στόχο. Συμπληρώνει, ότι ο Young Sohn ενδεχομένως μπερδεύτηκε και αναφέρθηκε σε παλαιότερο στόχο που είχε θέσει η εταιρεία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετοί να μεταφράσουν λάθος τα λεγόμενα του.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τον πραγματικό αριθμό των Galaxy Fold που έχουν πουληθεί. Ωστόσο, οι αναλυτές έχουν σίγουρα καλύτερη εικόνα για το τι συμβαίνει στην αγορά.

Οι περισσότεροι αναλυτές συμφωνούν στο ότι το Galaxy Fold θα καταφέρει να πουλήσει πεντακόσιες χιλιάδες κομμάτια μέχρι το τέλος του έτους. Θεωρούν ως δεδομένο αυτό το νούμερο, παρά την ιδιαίτερα ανεβασμένη τιμή του.

Όπως και να έχει, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια σχεδιάζει να αυξήσει τις πωλήσεις των foldable smartphones, μειώνοντας την τιμή στο Samsung Galaxy Fold 2 που θα κυκλοφορήσει το 2020.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος