«Γράμμα αγάπης» στο Διέλευσις

«Γράμμα αγάπης» στο Διέλευσις

Ο σπουδαίος συγγραφέας Φερνάντο Αραμπάλ, εκφραστής του Θεάτρου του Παραλόγου και συνιδρυτής του Θεάτρου του Πανικού, έρχεται στην Αθήνα για να παραστεί στις 3 Νοεμβρίου 2019 στην πρεμιέρα του θεατρικού έργου του «Γράμμα αγάπης», που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στον πολυχώρο πολιτισμού «Διέλευσις».

Το «Γράμμα αγάπης», γραμμένο το 1999, είναι ένας θεατρικός μονόλογος βασισμένος στις τραυματικές εμπειρίες των παιδικών χρόνων του συγγραφέα στα χρόνια του ισπανικού εμφυλίου, στη δολοφονία του πατέρα του και στη δύσκολη σχέση με τη μητέρα του, που χαράχτηκαν στην τρυφερή ψυχή του καθορίζοντας την υπόλοιπη ζωή του. Το «Γράμμα αγάπης» βασίζεται σε αυθεντικό υλικό, την πραγματική αλληλογραφία του συγγραφέα με την μητέρα του. Οι μνήμες των επώδυνων παιδικών χρόνων του, ξυπνούν και γίνονται αφορμή ο συγγραφέας να κάνει μια κατάθεση ψυχής.

 

Συντελεστές:

Μετάφραση: Νεκτάριος–Γεώργιος Κωνσταντινίδης

Σκηνοθεσία: Χρυσάνθη Κορνηλίου

Ερμηνεία: Χάρις Συμεωνίδου

Φωνή υιού: Γιάννης Κωσταράς

 

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Κυριακή στις 18:30 και κάθε Δευτέρα στις 20:30. Για την πρεμιέρα την Κυριακή 3/11, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων και η προσέλευση να πραγματοποιηθεί στις 18:00.

 

Εισιτήρια: Γενική είσοδος: 12€, Άνεργοι/φοιτητές/ΑμΕΑ/άνω των 65: 10€

 

Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις

Λέσβου 15 και Πόρου, Κυψέλη

Τηλ.: 2108613739

www.dieleusis.gr

www.ert.gr

Ραδιοτηλεόραση
image}

Αφήστε μια απάντηση