Τέσσερεις συλλήψεις για ναρκωτικά στη Σκόπελο

Τέσσερεις συλλήψεις για ναρκωτικά στη Σκόπελο

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών στη Σκόπελο, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στα νησιά των Σποράδων, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, της ΟΠΚΕ και της ΟΕΠΤΑ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, ένας 31χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χασίς βάρους 4,3γρ., ένας 65χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια ποσότητα χασίς βάρους 4,74γρ. και τρία δενδρύλλια κάνναβης που εκριζώθηκαν ύψους μέχρι 1,5μ. και δύο 24χρονοι νεαροί, ένας Έλληνας κι ένας Αλβανός στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 αυτοσχέδιες συσκευασίες χασίς μικτού βάρους 717γρ. μια ζυγαριά ακριβείας, τρεις τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης, κι εκριζώθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2μ.. Μάλιστα ο νεαρός Αλβανός κατηγορείται και για παράβαση του Νόμου περί Όπλων καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα γκλομπ κι ένα μαχαίρι.

Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Επίσης, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, συνελήφθη 36χρονος Πακιστανός, χθες βράδυ στο παζάρι του Αλμυρού, καθώς κατελήφθη να διαθέτει προς πώληση 184 υποδήματα στερούμενος σχετικής άδειας.

Σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 200ευρώ.

www.ert.gr

ertweb
image}

Αφήστε μια απάντηση