Προσωρινές κυκλοφοριακές στην εθνική οδό Βόλου – Ζαγοράς για μια εβδομάδα

Προσωρινές κυκλοφοριακές στην εθνική οδό Βόλου – Ζαγοράς για μια εβδομάδα

Με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Βασ. Καραΐσκου, που υπεγράφη χθες, θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Βόλου –Ζαγοράς (κάτω κλάδος) τις ημέρες Δευτέρα έως και Σάββατο, κατά τις ώρες 11:00-23:00, κατά το χρονικό διάστημα από 01-09-2019 έως και 08-09-2019.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε τις ημέρες από Δευτέρα έως και Σάββατο κατά τις ώρες 11.00 έως 23.00, εφόσον παρατηρείται μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση, οι φωτεινοί σηματοδότες στη διασταύρωση των οδών:

(1) 28ης Οκτωβρίου – Περικλέους Γεωργιάδη,

(2) Ρήγα Φεραίου – Περικλέους Γεωργιάδη,

(3) Δημοκρατίας – Απ. Λάμπη (ΕΨΑ) και

(4) Διασταύρωση Πλατανιδίων, να είναι εκτός λειτουργίας (κίτρινο αναλάμπον φως), με ταυτόχρονο αποκλεισμό της οδού Απόστολου Λάμπη στο ύψος της Ανώνυμης οδού (παράλληλη οδός μεταξύ των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Δημοκρατίας).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην διασταύρωση 28ης Οκτωβρίου – Περικλέους Γεωργιάδη, η κυκλοφορία των οχημάτων από Σουτραλί θα διεξάγεται μέσω της Ανώνυμης οδού, δεξιά στη οδό Πηλίου, δεξιά στην οδό Δημοκρατίας και αριστερά στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Στις διασταυρώσεις Ρήγα Φεραίου – Περικλέους Γεωργιάδη και Δημοκρατίας – Απ. Λάμπη (ΕΨΑ), θα διεξάγεται σύμφωνα με τις ρυθμιστικές πινακίδες που υφίστανται .

Κάθε Κυριακή και επίσημη Αργία κατά τις ώρες 09:00-00:00, οι φωτεινοί σηματοδότες τόσο στις διασταυρώσεις των οδών 28ης Οκτωβρίου – Περικλέους Γεωργιάδη, Ρήγα Φεραίου – Περικλέους Γεωργιάδη, Δημοκρατίας – Απόστολου Λάμπη (Ε.Ψ.Α.), όσο και στη διασταύρωση Πλατανιδίων, να είναι εκτός λειτουργίας (κίτρινο αναλάμπον φως).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στις ανωτέρω διασταυρώσεις θα διεξάγεται ομοίως με ανωτέρω, ενώ στη διασταύρωση Πλατανιδίων σύμφωνα με τις ρυθμιστικές πινακίδες που υφίστανται.

Η ισχύς της απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης, σε συνεργασία με το Τ.Τ. Βόλου στα όρια της δικαιοδοσίας τους, που επιφορτίζονται με την εφαρμογή της παρούσας, οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.», όπως τροποποιήθηκε με τον Ν. 3542/2007 (Α50).

www.ert.gr

ertweb
image}

Αφήστε μια απάντηση