Έπεσε η αυλαία για το 16ο Ireon Music Festival

Έπεσε η αυλαία για το 16ο Ireon Music Festival

Αυλαία για το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού, το Ireon Music Festival έπεσε την Παρασκευή το βράδυ με μια μοναδική συναυλία του Γιάννη Χαρούλη που συγκέντρωσε χιλιάδες κόσμου στον συναυλιακό  χώρο του οικισμού του Ηραίου.

Αισίως έκλεισε τα 16 χρόνια ζωής του, το φεστιβάλ που ξεκίνησε δειλά από μια πρωτοβουλία μιας ομάδας ανθρώπων που θέλησαν να κάνουν κάτι για τον τόπο τους και κατάφεραν τελικά ένα μικρό θαύμα. Ένα  φεστιβάλ μεγάλης εμβέλειας που γίνεται στο Ηραίον κάθε χρόνο στις 7,8,9 Αυγούστου. 

 Δίπλα στα μεγαλεία της αρχαιότητας συντελείται κάθε χρόνο ένα γεγονός που ξεφεύγει από τα στενά όρια ενός μικρού νησιού. Μεγάλα ονόματα της ροκ σκηνής, ξένης και ελληνικής, πέρασαν σ΄ αυτά τα δεκαέξι χρόνια, ανεβάζοντας τον πήχη τόσο,  όσο να θεωρείται το IREON MUSIC FESTIVAL μια διοργάνωση εφάμιλλη μεγάλων διοργανώσεων, μεγάλων πόλεων.

Φέτος όλα τα μουσικά σχήματα έδωσαν τον τόνο τους την κάθε βραδιά και η αθρόα προσέλευση μαρτυρά την αποδοχή του κοινού, που δεν περιορίστηκε καθόλου ηλικιακά. Οι locomodo, η Ρένα Μόρφη και ο Γιάννης Χαρούλης αποτέλεσαν τις κορυφαίες παρουσίες του φεστιβάλ.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το 17ο IREON MUSIC FESTIVAL ακόμα πιο δυνατά, ακόμα πιο εντυπωσιακά, το καλοκαίρι του 2020.

 

The post Έπεσε η αυλαία για το 16ο Ireon Music Festival appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ertweb