Παρουσίασαν τα προϊόντα τους οι Σαμιώτες παραγωγοί

Παρουσίασαν τα προϊόντα τους οι Σαμιώτες παραγωγοί

Προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας παρουσίασαν οι Σαμιώτες παραγωγοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου Σάμου συμμετέχοντας στον επιτυχιμένο θεσμό  «Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ» που ξεκίνησε η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου και συνέχισε φέτος το Επιμελητήριο Σάμου.

Φέτος η έκθεση τοπικών προϊόντων που γίνεται στην περιοχή Ταρσανάς του λιμένα Πυθαγορείου από τις 9 ως τις 11 Αυγούστου  φιλοξενεί δεκαεπτά περίπτερα.

Συγκεκριμένα μέλη του Επιμελητηρίου, παραγωγοί και τυποποιητές του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα παρουσίασαν  στους επισκέπτες, ντόπιους και ξένους  τα προϊόντα τους, κρασί, λάδι, μπύρα, μέλι, αρωματικά φυτά, βιολογικά προϊόντα, μαρμελάδες, κηπευτικά κ.λ.π. σε κατάλληλα διαμορφωμένα και εξοπλισμένα περίπτερα ενώ υπήρχε και  η δυνατότητα πωλήσεων των προϊόντων.

 

«Πρόκειται για ένα κάλεσμα από το Επιμελητήριο, για γνωριμία και στήριξη στις τοπικές επιχειρήσεις της περιφέρειάς, με τα αγνά προϊόντα της Σάμου. Τα τελευταία χρόνια γίνονται ιδιαίτερες προσπάθειες ανάδειξης του πρωτογενή τομέα, μέσα από δραστηριότητες, σεμινάρια και στήριξης» δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου Γιώργος Κυριαζής  ενώ τόνισε την σημασία της φιλοξενίας της έκθεσης κάθε χρόνο σε διαφορετικό σημείο του νησιού ώστε να δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους παραγωγούς αλλά και κατοίκους του νησιού να δουν η να πάρουν μέρος στην έκθεση.

 

The post Παρουσίασαν τα προϊόντα τους οι Σαμιώτες παραγωγοί appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ertweb