Xiaomi Mi 9T Pro: Έρχεται Ευρώπη η 6/64GB έκδοση με τιμή στα 430€

Techblog.gr

Η Redmi πριν αρκετούς μήνες είχε παρουσιάσει στην Κίνα τα νέα της flagship smartphones τα οποία εντυπωσίασαν με την τιμή και τα χαρακτηριστικά τους. Η Xiaomi αποφάσισε να κυκλοφορήσει το Redmi K20 υπό τη δική της επωνυμία στην Ευρώπη, ως Xiaomi 9T.

Ένα μεγάλο παράπονο των χρηστών ήταν ότι η Pro έκδοση του Redmi K20 δεν κυκλοφόρησε ποτέ εκτός Κίνας. Δύο μήνες αργότερα φαίνεται ότι η Xiaomi αποφάσισε να την φέρει στην Ευρώπη με το όνομα Xiaomi Mi 9T Pro, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο.

Προς το παρόν, το smartphone είναι διαθέσιμο για pre-order στην Ολλανδία στα καταστήματα Belsimpel. Ωστόσο, περιμένουμε σύντομα να κυκλοφορήσει και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Xiaomi Mi 9T Pro

Η τιμή του Xiaomi Mi 9T Pro στην Ολλανδία είναι στα 430€ για την έκδοση με τα 6GB μνήμη RAM και 64GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Ενώ η μεγαλύτερη έκδοση με τα 128GB αποθηκευτικό χώρο τιμολογείται στα 480€.

Συγκριτικά, η 6/128GB έκδοση κυκλοφόρησε στην Κίνα για 350€, δηλαδή η συσκευή πήρε καπέλο 80€ στην Ευρώπη. Επίσης, από ότι φαίνεται δεν θα κυκλοφορήσουν στις Ευρωπαϊκές αγορές οι μεγαλύτερες εκδόσεις με τα 8GB μνήμη RAM και 128GB ή 256GB αποθηκευτικό χώρο.

Επιπλέον, η έκδοση 6/64GB του Xiaomi Mi 9T στην Ευρώπη τιμολογείται στα 329€, ενώ με 369€ παίρνουμε τον διπλό χώρο αποθήκευσης. Η μεγαλύτερη έκδοση του Mi 9T aka Redmi K20 είχε στην Κίνα τιμή έναρξης τα 337€.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος