Συνάντηση Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια με μαθητές μειονοτικών Δημοτικών Σχολείων της Θράκης

thumbnail_1 - frame at 0m4s

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, υποδέχθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μαθητές από τα μειονοτικά Δημοτικά Σχολεία της Άνω Βυρσίνης, του Πολυάνθου, της Άνω Δροσίνης, των Ασωμάτων, του Πάσσου και της Οργάνης Θράκης, οι οποίοι πραγματοποιούν εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα.

Κατά τη συνάντηση στην οποία παρέστη επίσης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης, ο Νίκος Δένδιας συνομίλησε με τους μαθητές και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας απευθυνόμενος στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς, ανέφερε:

«Είναι μεγάλη μου χαρά που μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Χούπη, σας υποδεχόμαστε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Απ’ ό,τι καταλαβαίνω, έχετε πάει στη Βουλή επίσης τις τελευταίες ημέρες. Είναι πολύ ευχάριστο που βλέπετε πώς λειτουργεί η πατρίδα σας. Νομίζω ότι πρέπει να έχω επισκεφτεί τη Θράκη περίπου 10 φορές, παρότι είμαι από την Κέρκυρα, από την άλλη πλευρά της Ελλάδας. Σίγουρα σας φιλοξενήσαμε με επάρκεια και πολύ μεγάλη αγάπη. Είστε το μέλλον, είστε τα νέα παιδιά για τα οποία θα φτιαχτεί ένα πολύ καλύτερο αύριο. Είναι πολύ μεγάλη μας χαρά που βρίσκεστε σήμερα εδώ».

Εκ μέρους των εκπαιδευτικών των μειονοτικών σχολείων που πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο Διευθυντής του μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Οργάνης Αχμέτ Αρναούτ Μουσταφά, απευθυνόμενος στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, είπε:

« Εκ μέρους όλων των συναδέλφων, σας ευχαριστώ θερμά για την υποδοχή και εύχομαι το συντομότερο δυνατό να σας δούμε στη Θράκη και να σας υποδεχθούμε στα σχολεία».

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση