«The Beanie Bubble»: Η νέα ταινία του Ζακ Γαλιφιανάκη σε σκηνοθεσία της Κριστίν Γκορ, κόρη του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-06-23 102558

Σε μία νέα πολλά υποσχόμενη ταινία του Apple TV+ με τίτλο “the Beanie Bubble”, ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Ζακ Γαλιφιανάκης υποδύεται τον δισεκατομμυριούχο Τάι Γουόρνερ (Ty Warner), ιδρυτή της Ty Inc. και δημιουργό των λούτρινων παιχνιδιών. Είναι βασισμένη στο βιβλίο του Ζακ Μπισονέτ (Zac Bissonnette) «The Great Beanie Baby Bubble: Mass Delusion and the Dark Side of Cute» που κυκλοφόρησε το 2015. Σκηνοθέτης είναι η Κριστίν Γκορ (Kristin Gore), κόρη του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ Αλ Γκορ.

«Ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο πράγμα στην Αμερική;» ρωτάει ο αγνώριστος Ζακ Γαλιφιανάκης (Zach Galifianakis) στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας που μόλις κυκλοφόρησε. «Μπορείς να πετύχεις πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν αλλού, έχεις τη δύναμη να δημιουργήσεις το δικό σου μέλλον, μπορείς να γίνεις τα πάντα, μπορείς να κάνεις τα πάντα».

Η ταινία ξετυλίγει την ιστορία ενός απογοητευμένου πωλητή παιχνιδιών. Αυτή η κατάσταση αλλάζει όταν συνεργάζεται με τρεις γυναίκες και προκαλείται η μεγαλύτερη επιτυχία σε πωλήσεις παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο.

Στο σκηνοθετικό ντεμπούτο της Γκορ και του συζύγου της Ντέμιαν Κούλας (Damian Kulash, Jr) πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Σάρα Σνουκ (Sarah Snook), Ελίζαμπεθ Μπανκς (Εlizabeth Banks), Τζεραλντίν Βισβανάταν (Geraldine Viswanathan) και Καρλ Κλέμονς-Χόπκινς (Carl Clemons-Hopkins). Όπως έχει γίνει γνωστό ο Ζακ Γαλιφιανάκης εκτελεί και χρέη εκτελεστικού παραγωγού μαζί με τον Ντάγκλας Τζόουνς(Douglas S.Jones). 

Το «The Beanie Bubble», αναμένεται να κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες στις ΗΠΑ, στις 21 Ιουλίου πριν την παγκόσμια πρεμιέρα στην πλατφόρμας ροής στις 28 Ιουλίου.

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr