Στην Τρίπολη περιοδεύει ο Αλέξης Τσίπρας

[361160] ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Στην Τρίπολη, βρίσκεται σήμερα (4/5) ο Αλέξης Τσίπρας, συνεχίζοντας το πολύ πυκνό πρόγραμμα περιοδειών σε ολόκληρη τη χώρα και συνομιλώντας με τους πολίτες. Στον κεντρικό πεζόδρομο της Τρίπολης έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες πολίτες προκειμένου να τον υποδεχτούν.

Χθες στο Λαύριο, παρουσίασε τα 11 άρθρα του «Συμβολαίου της Αλλαγής» καλώντας την κοινωνία να το συνυπογράψει. στις 21 Μαΐου.

« Συμβόλαιο ρεαλιστικό, συμβόλαιο υλοποιήσιμο» το χαρακτήρισε και αυτό όπως είπε «θα είναι και ο καταστατικός χάρτης για το κοινό πρόγραμμα της Προοδευτικής Διακυβέρνησης»

Ξεκαθάρισε ο κύριος Τσίπρας, ότι θα είναι η προγραμματική βάση πάνω στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ θα καλέσει την επομένη των εκλογών με μια ισχυρή εντολή από τον ελληνικό λαό, τις προοδευτικές δυνάμεις να συμφωνήσουν ανοικτά και χωρίς παρασκηνιακές κινήσεις.

Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του κ. Τσίπρα έναντι της Νέας Δημοκρατίας και των αναφορών του κ. Μητσοτάκη για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ό, τι μυρίζει δικαιοσύνη και στήριξη των πολλών είναι ακριβό. Ό,τι επιχειρεί είναι ακριβό για τη Νέα Δημοκρατία. Ό,τι επιχειρεί να ακυρώσει το πάρτι συμφερόντων η Νέα Δημοκρατία το θεωρεί ανεφάρμοστο» είπε.

«Οι δεσμεύσεις μας, κοστίζουν λιγότερο απ΄ ότι οι απευθείας αναθέσεις τους» υπογράμμισε.

«Η μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, θα ανοίξει τον δρόμο την επόμενη μέρα των εκλογών για συγκρότηση κυβέρνησης προοδευτικής συνεργασίας» τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Υπογράμμισε την κρισιμότητα της κάλπης της απλής αναλογικής της 21ης Μαΐου. «Δεν είναι εκλογές χαλαρής ψήφου. Είναι εκλογές που θα βγάλουν κυβέρνηση για τα επόμενα τέσσερα χρόνια για τη χώρα.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παντελάκης

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση