Κόντρα για το debate – Τι λένε τα κόμματα

debate1-768x433

Πολιτική αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα της διεξαγωγής debate.

Σε σχετική ερώτηση σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος απάντησε ότι τηλεμαχίες γίνονται και θα γίνουν και σε αυτές τις εκλογές με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων που εκπροσωπούνται στη Βουλή και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να εξηγήσει «την ανακολουθία της στάσης του που θέλει κυβερνήσεις συνεργασίας, αλλά όχι debate με άλλα κόμματα». Όπως είπε «πρέπει να γίνει debate με τα κόμματα που μετέχουν στη Βουλή» και αυτό αφορά την ψήφο της πρώτης κάλπης.

«Ο κ. Σκέρτσος επιβεβαίωσε σήμερα αυτό που από χθες είχαμε προβλέψει. Ότι ο κ. Μητσοτάκης για άλλη μια φορά το βάζει στα πόδια από την τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα», σχολίασε σε δήλωση της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου. Πρόσθεσε ότι «είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης, που λέει συνεχώς ότι το δίλημμα των εκλογών είναι “Μητσοτάκης ή Τσίπρας”, φοβάται τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα. Οι πολίτες όμως έχουν βγάλει ήδη τα συμπεράσματά τους».

Θετικό εμφανίστηκε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής «στη διεξαγωγή debate με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων, που εκπροσωπούνται στο ελληνικό κοινοβούλιο, προκειμένου οι πολίτες να συγκρίνουν προγραμματικές θέσεις και προτάσεις», όπως αναφέρει σχόλιο του Γραφείου Τύπου του κόμματος.

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση