‘Ενθετο Υγεία: Ανοιχτό από σήμερα το νέο ανακαινισμένο τμήμα επειγόντων στο Γεννηματάς

Ανοικτό για τους πολίτες είναι από σήμερα 24 Οκτωβρίου το νέο ανακαινισμένο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Γεώργιος Γεννηματάς και από αύριο θα κληθεί να αντιμετωπίσει τα περιστατικά της γενικής εφημερίας. Τα ΤΕΠ ανακαινίστηκαν με χορηγία του Ιδρύματος Λάτση και με τον επανασχεδιασμό του χωροταξικά και λειτουργικά αυξάνεται η αποδοτικότητα του Νοσοκομείου, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ: “ΥΓΕΙΑ”

Από ρευματικά νοσήματα πάσχουν περισσότεροι από 2 εκατομμύρια Έλληνες. Η διάγνωση είναι πολύ σημαντική όταν γίνεται έγκαιρα αλλά αρκετές φορές καθυστερεί ακόμα και χρόνια με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των ασθενών. Οι νέες θεραπείες τους εξασφαλίζουν ποιότητα ζωής και υψηλή λειτουργικότητα.

ΑΚΟΜΑ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ “ΥΓΕΙΑ”:

Πτώση του προσδόκιμου επιβίωσης κατά 2-3 χρόνια προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού που αποτελεί πλέον την 3η αιτία θανάτου διεθνώς. Καθώς η επείγουσα φάση της πανδημίας φαίνεται ότι βαίνει προς το τέλος και σταδιακά επανερχόμαστε στην κανονικότητα, οι ευάλωτες ομάδες είναι αυτές που χρειάζονται ιδιαίτερη προστασία. Οι πανδημίες επανέρχονται και κάθε φορά αφήνουν διδάγματα, επισημαίνουν οι ειδικοί. Μιλά στην Ειδική Έκδοση «Υγεία» ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΑΓΟΡΟΓΙΑΝΝΗ

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Αφήστε μια απάντηση