Τέλος η «Κραυγή αγωνίας» για τη Νιβ Κάμπελ

Τέρμα η «κραυγή αγωνίας» – ναι, έτσι είχε μεταφραστεί το πρώτο «Scream» όταν κυκλοφόρησε – για τη Νιβ Κάμπελ. Η κινηματογραφική Σίντυ αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον «Τιτανικό» πριν βυθιστεί. Επομένως, στην έκτη σε σειρά συνέχεια της ταινίας, δηλώνει απουσία.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Variety δήλωσε: «Δυστυχώς δεν θα είμαι στο επόμενο Scream. Ως γυναίκα, δούλεψα πολύ σκληρά στην καριέρα μου για να εδραιώσω την αξία μου, και ακόμα σκληρότερα για το Scream. Eνιωσα ότι η προσφορά που μου δόθηκε για να συνεχίσω, δεν ισοδυναμούσε με την προστιθέμενη αξία που έδωσα στο franchise. Ηταν μια πολύ άβολη απόφαση και προχωρώ παρακάτω. Αγαπώ όλους τους λάτρεις του Scream. Πάντα με υποστηρίξατε υπερβολικά. Θα σας είμαι για πάντα ευγνώμων όπως και σε όσα μου έδωσε τα τελευταία 25 χρόνια αυτό το franchise».

Η Τζένα Ορτέγκα πάντως δήλωσε ότι ο Ghostface στο έκτο μέρος θα είναι αδίστακτος και πολύ βίαιος, άρα οι φαν δεν έχουν κάτι να φοβούνται ή το άκρως αντίθετο!

Νέα προσθήκη στο καστ, θα είναι ο Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ που γνωρίσαμε στον «γάμο του καλύτερου μου φίλου». Ημερομηνία εξόδου για το «Scream 6», η τελευταία του Μαρτίου του 2023.

www.ertnews.gr

Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος