Υπόθεση Πάτρας – Δ. Σβουρδάκου: «Φυσιολογική» η ζωή της οικογένειας – Δεν συνάδει με 3 θανάτους

«’Εχουμε δρόμο, πρέπεινα έχουμε υπομονή μέχρι να διαπιστωθούν τα πραγματικά αίτια», τόνισε η Δρ. εγκληματολογίας Δέσποινα Σβουρδάκου, μιλώντας στην εκπομπή «Από τις 6» για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

«Η πρώτη εικόνα ήταν ένα ζευγάρι ενωμένο που προσπαθούσε να αποδείξει ότι ήταν μαζί. Ωστόσο ο υποστηρικτικός σύζυγος μετά τα στοιχεία που ήρθαν στην επιφάνεια, πέρασε στην απέναντι πλευρά. Μέσα από τη σύγκρουση που βλέπουμε πλέον,  θα αναδειχθούν και άλλα στοιχεία όπως και από τις καταθέσεις συγγενικών μελών», εκτίμησε η κ. Σβουρδάκου.

«Βλέπω φυσιολογική ζωή της οικογένειας που δεν συνάδει με τρεις θανάτους. Βλέπω μια μητέρα που αμύνεται, αντιδρά, έχει γνώσεις ιατρικής. Εξήντα ημέρες άκαμπτη, δεν έχει σπάσει, δείχνοντας από την πρώτη στιγμή ψυχρή, με δυνατή άμυνα και λόγο. Αλλά η φυλακή και οι χεροπέδες λυγίζουν, αυτή είναι η πιο τραγική στιγμή», πρόσθεσε.

Για την αντίδραση του πατέρα η Δέσποινα Σβουρδάκου μίλησε για ψυχραιμία «ενώ προσπαθεί να δηλώσει ότι δεν γνώριζε και τώρα είναι απέναντι στη μητέρα».

Η εγκληματολόγος επιμένει ότι χρειάζεται υπομονή και επισημαίνει ότι «η δικαιοσύνη είναι εδώ και σίγουρα η Ελληνική Αστυνομία έχει κάνει πολύ καλά τη δουλειά της».

Πηγή: ΕΡΤ – Εκπομπή: «Από τις 6»

www.ertnews.gr

Σοφία Χούντα
image}

Αφήστε μια απάντηση