Καταγγελία 24χρονης για βιασμό – Εν αναμονή των τοξικολογικών απαντήσεων από την Ελβετία (video)

Έκρηξη με γκαζάκια σημειώθηκε στην είσοδο κτιρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στο κτίριο στεγάζεται το γραφείο του δικηγόρου που κατήγγειλε η 24χρονη για φραστική επίθεση εις βάρος της. Εν των μεταξύ σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η έκδοση των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών της 24χρονης καθώς δεν έφτασαν ακόμη από την Ελβετία.

Από ώρα σε ώρα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της σε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα από το εξειδικευμένο εργαστήριο του Πανεπιστημίου της Βέρνης, στο οποίο μπορεί να ανιχνευθούν νέες, άγνωστες στην Ελλάδα, ναρκωτικές ουσίες, έχουν ήδη βγει και θα σταλούν άμεσα σε σφραγισμένο φάκελο στην ανακρίτρια, μαζί με τα αποτελέσματα του εργαστηρίου του ΑΠΘ.

Η νεαρή κοπέλα, είχε ισχυριστεί ότι της είχαν ρίξει στο ποτό κάποια ουσία που παρέλυσε το νευρικό της σύστημα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντιδράσει.

Αν τελικά το πόρισμα επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς της, θα αλλάξει το κατηγορητήριο και θα ασκηθεί στους εμπλεκόμενους δίωξη για βαρύτερη κατηγορία.

Επίθεση με γκαζάκια

Για την ίδια υπόθεση, άγνωστοι πέταξαν στις 7 το πρωί γκαζάκια στον 4ο όροφο πολυκατοικίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκαλώντας υλικές ζημιές στο γραφείο του δικηγόρου ενός εκ των εμπλεκομένων, τον οποίο η 24χρονη είχε καταγγείλει ότι της επιτέθηκε φραστικά, στο αστυνομικό τμήμα, την Πρωτοχρονιά.

O δικηγόρος Θεόφιλος Αλεξόπουλος δήλωσε: «έχω στοχοποιηθεί με την υπόθεση, τις τελευταίες εβδομάδες δέχομαι έναν πόλεμο λάσπης, εγώ η οικογένεια μου και δυστυχώς και οι συνεργάτες μου, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι από τις 2 Ιανουαρίου δεν έχω καμία εμπλοκή με την υπόθεση».

Η επίθεση, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους ενοίκους της πολυκατοικίας, που δήλωσαν: «Πλημμύρισαν τα διαμερίσματά μας καπνό και με βρεγμένες πετσέτες εμποδίσαμε την εισχώρηση καπνού. Πανικός».

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ίδια πολυκατοικία, είναι ένοικος και ο φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι.

Ρεπορτάζ: Λία Χριστάρα, Κώστας Καντούρης

Επιμέλεια: Ειρήνη Βασάλου

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Νάσος Μπράτσος
image}

Αφήστε μια απάντηση