Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Ψυχρή εισβολή την Παρασκευή από τα βόρεια (video)

Το κρύο θα συνεχιστεί τις πρωινές ώρες του επόμενου 24ωρου, κατά τη διάρκεια όμως της Πέμπτης ο καιρός θα μαλακώσει αρκετά σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα και θα παραμείνει μαλακός και την Παρασκευή στις περισσότερες περιοχές.
Στην βόρεια Ελλάδα όμως μετά το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένεται ψυχρή εισβολή η οποία θα ρίξει εντυπωσιακά τον υδράργυρο. Προσοχή στο φαινόμενο της πάχνης το ξημέρωμα της Πέμπτης και της Παρασκευής καθώς οι θερμοκρασίες θα έχουν αρνητικό πρόσημο ενώ θα αυξηθεί και η σχετική υγρασία λόγω των νοτίων ανέμων που θα επικρατήσουν μέχρι τις πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Στην Αττική θα κυριαρχήσει η ηλιοφάνεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με εξαίρεση ίσως κάποιες τοπικές συννεφιές τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και αραιές συννεφιές το βράδυ. Οι άνεμοι στρέφονται σε πιο νοτιοδυτικούς εκτός απ τον Κορινθιακό όπου θα επικρατήσει ένα δυτικό βορειοδυτικό ρεύμα που δεν αποκλείεται να αγγίξει τα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 1 με 13 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη θα συνεχίσει να έχει λιακάδα με συννεφιές στα νοτιανατολικά τμήματα της Κεντρικής Μακεδονίας τις προμεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι και εδώ στρέφονται σε δυτικούς νοτιοδυτικούς αρκετά ασθενείς στα 2 με 3 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους -2 έως τους 9 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

 

 

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση