Απώλειες στα επόμενα the Fast and the Furious

Μετά το φιάσκο της τελευταίας συνέχειας των the Fast and the Furious, έχουμε απώλειες. Ο Ντουέιν Τζόνσον που έχει συνδέσει το όνομα και την ύστερη καριέρα του με τη σειρά των ταινιών δράσης, αποφασίζει να ακούσει τη «μουσική εξόδου» από τα F&F πριν του ζητηθεί.

Σε ανάρτηση του ο Βιν Ντίζελ σε προσωπικό λογαριασμό στα social media αναφέρθηκε σε συνεργάτες «κότες» που δεν είναι «επαγγελματίες». Σίγουρα χρωμάτιζε τον «The Rock», που είναι γνωστές πλέον ευρέως οι τεταμένες σχέσεις μεταξύ τους. Ο Ντίζελ έχοντας άμεσο ρόλο στην παραγωγή, προσπάθησε να ρίξει λάδι στη φωτιά και να υπαινιχθεί ότι το αίμα του για πολλά χρόνια συνεργάτη του «δεν βράζει». Στη συνέχεια δήλωσε ότι είναι έτοιμος να κάνει ειρήνη προς χάριν του franchise όμως δεν έπεισε και πολλούς.

Ο Τζόνσον είναι όμως ανένδοτος σε πιθανή του επιστροφή ενημερώνοντας ιδιωτικά και τον Ντίζελ και το στούντιο για τις θέσεις και τους λόγους που θεωρεί αδύνατο να επιστρέψει. Μάλιστα τον παραξένεψε που η πρόσκληση επιστροφής του έγινε από τα social media του Ντίζελ αφού, όπως είπε, έχουν εξηγηθεί αντρίκια με προσωπική επικοινωνία. Επίσης αισθάνθηκε άβολα όταν, όπως εικάζει, ο Βιν ζήτησε να προσπαθήσουν την επαναφορά του Ντουέιν στη σειρά των F&F μέσω των παιδιών του εκλιπόντα Πολ Γουόκερ.

Η 10η και -όπως όλα δείχνουν- προ-τελευταία συνέχεια των ταινιών Fast and the Furious έχει προγραμματίσει την αμερικανική της πρεμιέρα στις 7 Απριλίου του 2023.

Επιβεβαιωμένο cast είναι μέχρι στιγμής, στο ρόλο της Ramsey η Nathalie Emmanuel, στον ρόλο του Dominic Toretto ο Vin Diesel, η Michelle Rodrigez στο ρόλο της Letty Ortiz, ο Tyrese Gibson στο ρόλο του Roman, ο Ludacris στο ρόλο του tej, και ο Sung Kang στο ρόλο του Han.

www.ertnews.gr

Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος