Κακοκαιρία: Σε ποια σχολεία της Αττικής βάζει λουκέτο ο «Μπάλλος» – Κλειστά θα μείνουν και τα εσπερινά

Κλειστά για προληπτικούς λόγους, υπό το φόβο των επιπτώσεων από το πέρασμα της καταιγίδας «Μπάλλος», θα μείνουν αρκετά σχολεία όλη τη χώρα.

Κλειστά τα εσπερινά σχολεία στο Δήμο Αχαρνών – Στο σπίτι θα μείνουν οι μαθητές όλων των βαθμίδων αύριο

Στην Αττική ο Δήμος Αχαρνών, όπου σήμερα υπήρξαν σοβαρά προβλήματα από τις βροχοπτώσεις, ανακοίνωσε τη διακοπή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται στη Διοικητική Περιφέρεια του Δήμου την 15η Οκτωβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν και οι οποίες καθιστούν την πρόσβαση αλλά και τη λειτουργία των σχολικών μονάδων δύσκολη.

Κλειστοί θα παραμείνουν επίσης οι παιδικοί σταθμοί και το Κέντρο Αρωγή.

Λόγω της έντονης κακοκαιρίας, το απόγευμα της Πέμπτης 14/10/2021 δεν θα λειτουργήσουν τόσο η Αρωγή όσο και τα εσπερινά σχολεία του Δήμου Αχαρνών. Παράλληλα και τις δύο μέρες δεν θα διεξαχθούν τα απογευματινά προγράμματα της ΔΗΚΕΑ. Τέλος την Παρασκευή δεν θα διεξαχθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων μεταφοράς των φοιτητών σε Πολυτεχνειούπολη και Πανεπιστημιούπολη.

Εντολή Πατούλη για κλείσιμο σχολικών μονάδων

Mε εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη,δ εν θα λειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, σε όλη την Αττική τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

Νωρίτερα ο δήμος Μοσχάτου είχε ανακοινώσει ότι όλες οι σχολικές δομές του (σχολεία, εσπερινά και οι παιδικοί σταθμοί) δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή (15/10) στο δήμο λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλου» με απόφαση του δημάρχου της πόλης Ανδρέα Ευθυμίου.

www.ertnews.gr

Γεωργία Παμπουχίδου

Αφήστε μια απάντηση