Άρης Σερβετάλης στην ΕΡΤ: Σωσίβιο για μένα η ξυλουργική – Έχω περάσει περίοδο υπερευαισθησίας (video)

Ποιο ήρεμος από ποτέ, ο δημοφιλής ηθοποιός, Άρης Σερβετάλης, άνοιξε την καρδιά του στο ARTweek και μιλησε για τα παιδικά του βιώματα και την σχέση του με την ξυλουργική.

“Αυτό που απωθούσες όταν ήσουν μικρός, τώρα ανακαλύπτεις ότι έχει ενδιαφέρον. Σου έρχονται αναμνήσεις από παλιά εργαλεία με τον πατέρα σου”, δήλωσε στην ΕΡΤ ο Άρης Σερβετάλης.

Σε μια εξομολόγηση ψυχής, ο διακεκριμένος ηθοποιός, αναφέρθηκε στο πως η ενασχόληση του με το ξύλο, λειτούργησε υποσυνείδητα ως ψυχοθεραπεία.

“Αυτό ήταν το αποτέλεσμα. Σαν σωσίβιο ήρθε αυτή η εργασία. Το πώς αντιλαμβάνεσαι το ξύλο, την κατασκευή δεν έχει μεγάλη διαφορά ούτε από το θέατρο, ούτε από την πορεία του ανθρώπου άνθρωπο. Πώς παίρνεις μια πρώτη ύλη, αρχίζει να την πλανίζεις, να την καλλιεργείς ώστε να έρθει σε μια αρμονία”.

Τι δήλωσε για την επιτυχία

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο αγαπημένος ηθοποιός που συμμετείχε στην ταινία της Γιελένα Πόποβιτς, «Man of God», στο ρόλο του Αγίου Νεκταρίου, αναφέρθηκε στην εκπομπή ARTweek για μια δύσκολη περίοδο της ζωής του και την ενδοσκόπηση που έκανε.

Πώς αντιμετωπίζει τη ζωή

Το θέμα της ταινίας «Man of God» πραγματεύεται την ιστορία, τη ζωή και τη δράση, του Αγίου Νεκταρίου. Ένας ρόλος που ταίριαξε στον δημοφιλή ηθοποιό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια στράφηκε στην Εκκλησία, αναζητώντας την ηρεμία στη ζωή του.

www.ertnews.gr

Γεωργία Παμπουχίδου