Καρδίτσα: Βρήκαν τρόφιμα για τους πλημμυροπαθείς στο σπίτι Αντιδημάρχου – Τι λέει η ίδια και ο Δήμαρχος

Τρόφιμα που προορίζονταν για πλημμυροπαθείς και άλλες ομάδες που έχουν ανάγκη, βρέθηκαν στο σπίτι της Αντιδημάρχου Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης Καρδίτσας μετά από έρευνα της αστυνομίας.

Η αστυνομία έκανε έφοδο σε ιδιωτικό χώρο της αντιδημάρχου μετά από επώνυμη καταγγελία και πλέον η υπόθεση θα διερευνηθεί δικαστικά. Στο μεταξύ η Αντιδήμαρχος σήμερα υπέβαλε την παραίτηση της, την οποία ο δήμαρχος Καρδίτσας έκανε δεκτή.

Σε γραπτή του δήλωση ο δήμαρχος, Βασίλης Τσιάκος, αποδίδει το όλο θέμα στους πολιτικούς του αντιπάλους και ζητά δικαστική διερεύνηση για να λάμψει η αλήθεια.  Συγκεκριμένα, στη δήλωση του ο δήμαρχος Καρδίτσας μεταξύ άλλων αναφέρει: «Επειδή οι πολιτικοί μας αντίπαλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, αναμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν το όλο θέμα, ώστε να λάμψει η αλήθεια. Το είπαμε από τη πρώτη στιγμή και το εννοούμε: Η παρούσα Δημοτική αρχή, πορεύεται με πυξίδα τη νομιμότητα, την απόλυτη διαφάνεια και δεν έχει τίποτα να κρύψει ή να φοβηθεί».

Σε γραπτή δήλωση προχώρησε και η αντιδήμαρχος, Ουρανία Σούφλα. Επισημαίνει ότι οδήγησε την αστυνομία στην αποθήκη ιδιοκτησίας της όπου βρέθηκαν τα τρόφιμα, εξήγησε ότι επρόκειτο η ίδια να τα μοιράσει σε χωριό της Καρδίτσας, ώστε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας να ασχοληθεί με έργα οδοποιίας και καταλήγει: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να αποκαταστήσω την τιμή και την υπόληψή μου και δεν θέλω κανείς να υπονοεί ότι θα χρησιμοποιήσω μια θέση ισχύος για να το πετύχω. Έχω την πεποίθηση ότι δεν θα αργήσει η ώρα που θα δικαιωθώ».

Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις και η εισαγγελική έρευνα αναμένεται με ενδιαφέρον.

www.ertnews.gr

Ελπίδα Κουτσογιάννη
image}

Αφήστε μια απάντηση