Το Techblog Χορηγός Επικοινωνίας του digital economy forum 2020

digital economy forum 2020

Για ακόμα μια χρονιά το Techblog είναι Χορηγός Επικοινωνίας digital economy forum του ετήσιου συνεδρίου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας.

Φέτος, το digital economy forum 2020: “Χτίζοντας την Ψηφιακή Ελλάδα” θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 14 και 16 Δεκεμβρίου, online μέσα από μια καινοτόμο ψηφιακή πλατφόρμα. Την εναρκτήριο κεντρική ομιλία θα πραγματοποιήσει και και αυτή τη χρονιά ο Πρωθυπουργός της χώρας, κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ από το βήμα του Συνεδρίου θα απευθυνθεί και ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κύριος Αλέξης Τσίπρας.

To digital economy forum 2020 τελεί Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρους της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακεραλλοπούλου και συμμετέχουν ομιλητές υψηλού κύρους και επιπέδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα θα λάβουν μέρος επιχειρηματίες τόσο του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, όσο και όλων των παραγωγικών κλάδων της Ελληνικής οικονομίας.

Στα πλαίσια της χορηγίας το λογότυπο του Techblog θα εμφανιστεί στην ηλεκτρονική καμπάνια και την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου αλλά και στο newsletter που θα αποσταλεί σε περισσότερα από 50.00 στελέχη επιχειρήσεων, φορείς της πολιτείας, κυβέρνηση, πολιτικά κόμματα και Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Το 2020, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) συμπληρώνει 25 δυναμικά και σταθερά χρόνια πορείας από την ίδρυση του, με προσήλωση και πίστη στον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζει η ψηφιακή τεχνολογία, ώστε να μεταβούμε σε ένα νέο, σύγχρονο, ψηφιακό παραγωγικό μοντέλο, που θα στηρίζεται και θα ενθαρρύνει την εξωστρέφεια και την καινοτομία.

Στη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει η πανδημία του COVID-19, η τεχνολογία τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα κατέχει καίριο ρόλο και αποτελεί θεμελιώδη προτεραιότητα για την κοινωνία και την οικονομία.

digital economy forum 2020
14, 15 & 16 Δεκεμβρίου 2020
Περισσότερες πληροφορίες: deforum.sepe.gr

Το Techblog Χορηγός Επικοινωνίας του digital economy forum 2020Techblog.gr

Κώστας Βλαχάκης