Με ανατροπή ο Ολυμπιακός νίκησε τον Βόλο 4-1

Με ανατροπή ο Ολυμπιακός νίκησε τον Βόλο 4-1

Ο Βόλος προσπάθησε για την έκπληξη στο Καραϊσκάκη καθώς προηγήθηκε με 1-0 με πέναλτι του Μπαριέντος στο 11ο λεπτό, ωστόσο ο Ολυμπιακός βρήκε τις λύσεις που χρειάζονταν και νίκησε με 4-1 με τα γκολ των Μασούρα (45’+4’) και Ελ Αραμπί (67’, 80’, 90’+1) για την 11η αγωνιστική της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν… δύσκολα στον Ολυμπιακό καθώς στο 11ο λεπτό ο Μπαριέντος νίκησε από την άσπρη βούλα τον Σα (ανατροπή Δουβίκα από τον Μπα) και προηγήθηκαν με 0-1. Ο Ολυμπιακός έφερε το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45’+4’) με τον Μασούρα (1-1) που στη προσπάθεια του να σκοράρει τραυματίστηκε ελαφρά.

Στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα μίλησε η κλάση του Ελ Αραμπί. Στο 66’ ο φορ του Ολυμπιακού με ωραίο πλασέ έκανε την ανατροπή του σκορ (2-1), στο 80’ ο Φορτούνης έδωσε ασίστ στον Ελ Αραμπί που με πλασέ ανέβασε το σκορ στο 3-1 και στις καθυστερήσεις του αγώνα πάλι ο Ελ Αραμπί ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωάννης Παπαδόπουλος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπα – Σάντσες

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Μπα (59’ Σισέ), Βινάγκρε (46’ Χολέμπας), Ντρέγκερ (5’ λ. τρ. Ραντζέλοβιτς), Καμαρά, Μπουχαλάκης (58’ Πέπε) , Φορτούνης (81’ Τιάγκο Σίλβα), Μασούρας, Βρουσάι, Ελ Αραμπί

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Ντεντάκης (75’ Κιάκος), Φεράρι, Σάντσες, Δουβίκας, Ουάρντα (68’ Περέα), Μαρτίνες, Μπαριέντος (19’ λ. τρ. Νίνης), Κολόμπο, Ριένστρα, Μπαρτόλο

 

www.ert.gr

Δημήτρης Γιαχανατζής
image}

Αφήστε μια απάντηση