Samsung Galaxy Buds Pro: Τα πρώτα renders, με in-ear σχεδιασμό και ANC

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Galaxy Buds Pro, ενώ πλέον έχουμε και τα πρώτα renders των επερχόμενων TWS. Ο γνωστός leakster @evleaks μας παρουσιάζει τα νέα ακουστικά της εταιρείας σε μωβ χρώμα, τα οποία μας θυμίζουν αρκετά τα Galaxy Buds+ αλλά με πιο μινιμαλιστική εμφάνιση.

Όπως βλέπουμε, η Samsung αφήνει (προς το παρόν) το σχεδιασμό των Galaxy Buds Live και επιστρέφει σε in-ear σχεδιασμό. Στο εξωτερικό μέρος βλέπουμε τις οπές για τα μικρόφωνα, τα οποία θα επιτρέπουν την ενεργή μείωση θορύβου (ANC). Επίσης, ο in-ear σχεδιασμός θα προσφέρει ακόμα καλύτερη απομόνωση του ακουστικού, για καλύτερα αποτελέσματα του ANC.

Samsung Galaxy Buds Pro: Τα πρώτα renders, με in-ear σχεδιασμό και ANC

Σύμφωνα με τον @evleaks τα Galaxy Buds Pro θα πωλούνται μαζί με τις υπόλοιπες προτάσεις της Samsung, χωρίς να τις αντικαθιστούν. Επίσης, αναμένονται παρόμοιες τιμές. Η θήκη τους πάντως είναι ίδια με τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ ίδια παραμένει και η μπαταρία των συνολικά 500mAh. Αναμένουμε ανακοίνωση τον Ιανουάριο μαζί με τη σειρά Galaxy S21.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Samsung Galaxy Buds Pro: Τα πρώτα renders, με in-ear σχεδιασμό και ANCTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης