iPhone 12: Η Apple προειδοποιεί όσους χρησιμοποιούν τον φορτιστή MagSafe

Φαίνεται πως η Apple προειδοποιεί όσους θέλουν να χρησιμοποιούν τον νέο φορτιστή MagSafe στα iPhone 12 για τις αρνητικές επιδράσεις που μπορεί να έχει. Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναφέρει πως θα πρέπει οι κάτοχοι να προσέχουν μερικά πράγματα πριν αποφασίσουν να προχωρήσουν στη φόρτιση των συσκευών τους. Αναλυτικά:

  • Οι χρήστες δεν πρέπει να τοποθετούν πιστωτικές κάρτες, σήματα ασφαλείας, διαβατήρια ή κλειδιά ασφαλείας μεταξύ του iPhone 12 και του φορτιστή MagSafe, καθώς μπορεί να προκαλέσει ζημιά στις μαγνητικές ταινίες ή στα RFID chipsets που έχουν τα παραπάνω.
  • Αν η μπαταρία του iPhone 12 σας θερμανθεί αρκετά κατά τη διάρκεια φόρτισης με το MagSafe, η φόρτιση θα περιοριστεί στο 80%.
  • Αν χρησιμοποιείτε δερμάτινες θήκες με το MagSafe, μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες “κυκλικές αποτυπώσεις” στη θήκη. Αυτό μπορεί να συμβεί και με θήκες σιλικόνης, όπως έχουν αναφέρει κάποιοι reviewers.
  • Μάλιστα, για την τελευταία περίπτωση, υπάρχουν ανησυχίες και για τη φόρτιση όταν το iPhone 12 είναι εντελώς “γυμνό”, χωρίς να μπορούμε να γνωρίζουμε από τώρα τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει με την πάροδο του χρόνου. Η πρώτη προειδοποίηση είναι και η σημαντικότερη, καθώς η Apple πουλάει αξεσουάρ MagSafe το οποίο είναι πορτοφόλι, αλλά καλύτερα να μην έχετε τις κάρτες σας μέσα αν αποφασίσετε να δοκιμάσετε τη φόρτιση.

    Πηγή

    iPhone 12: Η Apple προειδοποιεί όσους χρησιμοποιούν τον φορτιστή MagSafeTechblog.gr

    Κώστας Λεοντιάδης