Ιωάννινα: Λουκέτο σε καφέ μπαρ λόγω υπεράριθμων πελατών – Ανησυχούν οι αρχές

Ιωάννινα: Λουκέτο σε καφέ μπαρ λόγω υπεράριθμων πελατών – Ανησυχούν οι αρχές

Λουκέτο για δύο εβδομάδες και πρόστιμο τριών χιλιάδων ευρώ επιβλήθηκε σε επιχείρηση καφέ μπαρ των Ιωαννίνων καθώς κατά τους ελέγχους της αστυνομίας εντοπίστηκε με περισσότερους πελάτες από το επιτρεπόμενο όριο.

Την ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί στα μπαρ της πόλης εξέφρασε σε δηλώσεις του και ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, επισημαίνοντας ότι «μετά το καλοκαίρι υπήρξε χαλάρωση με αποτέλεσμα να εμφανίζονται κρούσματα μετά από κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμοι, βαφτίσια, μνημόσυνα), έχουμε τα μπαρ και την εστίαση, έχουμε και τον κόσμο που ήρθε στην πόλη, φοιτητές και επισκέπτες».

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης σε δηλώσεις του τόνισε ότι «είμαστε σε μία έκτακτη κατάσταση και πρέπει να τηρούμε όλοι τα μέτρα. Εάν το κάνουμε και προσέξουμε μπορεί να μην κλείσουμε, αν δεν προσέξουμε θα είμαστε εμείς υπεύθυνοι».

Ο Δήμαρχος της πόλης σημείωσε ότι «είναι η ώρα της ατομικής ευθύνης. Είναι η ύστατη ώρα και πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε τα μέτρα για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την κατάσταση».

www.ert.gr

Βασιλική Γκόρου
image}

Αφήστε μια απάντηση