Κάθε πότε αγοράζετε νέο smartphone; [Poll]

Με τις νέες συσκευές να έρχονται συνέχεια, είναι δύσκολο κάποιος να μείνει με μία συσκευή για πολύ χρόνο, ειδικά αν τον ενδιαφέρει να έχει τις νεότερες τεχνολογίες που υπάρχουν. Πέραν από την κατηγορία των budget και mid-range, όπου συσκευές βλέπουμε να βγαίνουν σχεδόν κάθε μέρα, ακόμα και οι ναυαρχίδες αλλάζουν πλέον στη μέση της χρονιάς, με την κάθε εταιρεία να προσφέρει περισσότερες από μία πλέον.

Για τους φίλους του iOS τα πράγματα είναι λίγο πιο εύκολα, καθώς η Apple κυκλοφορεί μόνο μία σειρά συσκευών κάθε χρόνο, πέραν των δύο iPhone SE εξαιρέσεων. Από την άλλοι, πέραν των αναγκών του κάθε καταναλωτή, κάποιοι αλλάζουν συσκευή μόνο όταν οι ίδιοι το επιθυμούν, μη επηρεασμένοι από τις εξελίξεις, ενώ άλλοι περιμένουν να αλλάξουν μόνο αν χαλάσει η συσκευή τους ή πλέον έχει γίνει εξαιρετικά δύσχρηστη.

Η ερώτηση αυτής της εβδομάδας είναι: Κάθε πότε αγοράζετε νέο smartphone; Θέλετε να αλλάζετε συχνά για να έχετε ποικιλία ή άποψη περί των συσκευών, ή δε σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και θέλετε απλά να κάνετε τη δουλειά σας; Ψηφίστε στο παρακάτω poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post’s poll.

Οι απαντήσεις εμφανίζονται με τυχαία σειρά. Μπορείτε να επιλέξετε μια απάντηση. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Κάθε πότε αγοράζετε νέο smartphone; [Poll]Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης