Sony Wena 3: Μετατρέψτε κάθε ρολόι σε smartwatch

Η Sony ανακοίνωσε τη νέα γενιά έξυπνων strap για ρολόγια, με την ονομασία Wena 3. Το Wena 3 πρόκειται για λουράκι και όχι για smartwatch, το οποίο έχει όλες τις έξυπνες λειτουργίες για να μετατρέψετε οποιοδήποτε ρολόι έχετε σε smartwatch. Αν βέβαια θέλετε να το αγοράσετε, θα πρέπει να ταξιδέψετε στην Ιαπωνία, όπου και θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου με τιμή από 215 ευρώ.

Τι ακριβώς όμως είναι το Wena 3; Όπως είπαμε, πρόκειται στην κυριολεξία για ένα έξυπνο λουράκι για ρολόι, το οποίο έχει δική του, ασπρόμαυρη οθόνη αφής, προσφέρει μικρόφωνο και ηχείο για υποστήριξη του Alexa Assistant και υποστηρίζει ανέπαφες συναλλαγές μέσω NFC. Επιπλέον, έχει αισθητήρα καρδιακών παλμών και μπορεί να υπολογίσει το VO2 Max, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μετρητή βημάτων και ποιότητας ύπνου.

Το Wena 3 προσφέρει αδιαβροχοποίηση 5ATM, με τη μπαταρία του να διαρκεί έως και μία εβδομάδα. Όλες οι ενδείξεις και ο χειρισμός του smart strap γίνονται και από την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό. Τα προηγούμενα μοντέλα Sony Wena είχαν κυκλοφορήσει και σε αγορές της Ευρώπης, οπότε ίσως δούμε και το συγκεκριμένο μοντέλο.

Πηγή

Sony Wena 3: Μετατρέψτε κάθε ρολόι σε smartwatchTechblog.gr

Τάσος Παπανικολάου