Microsoft Flight Simulator 2020: Τρομακτικό και παράξενο χάσμα οδηγεί σε αεροδιάδρομο

Microsoft Flight Simulator 2020 Chasm Airport Chaos

Ο τεχνολογικός κολοσσός χρησιμοποίησε μία σειρά από μοναδικές τεχνολογίες και κατάφερε να δημιουργήσει τον καλύτερο προσομοιωτή πτήσης στον κόσμο, το Microsoft Flight Simulator 2020. Αν και το παιχνίδι είναι καλοδουλεμένο, οι παίκτες κατά καιρούς ανακαλύπτουν διάφορα περίεργα προβλήματα και οπτικά σφάλματα.

Αεροδιάδρομος στο βάθος μιας τεράστιας τρύπας

Πρόσφατα, ο παίκτης του Microsoft Flight Simulator 2020 και χρήστης του Reddit ReversedWindow ανακάλυψε ένα απότομο και ιδιαίτερα βαθύ κενό στον χάρτη του παιχνιδιού.

Ο ίδιος ταξίδεψε στο βάθος του παράξενου χάσματος και διαπίστωσε ότι στο κατώτερο σημείο του υπάρχει ένας αεροδιάδρομος. Σύμφωνα με τους παίκτες πρόκειται για υπαρκτό αεροδρόμιο, το οποίο βρίσκεται στην Lagoa Nova της Βραζιλίας.

What a nice vie- from MicrosoftFlightSim

Το PC Gamer έκανε περισσότερες δοκιμές, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει ποτέ πετώντας στον αεροδιάδρομο, γιατί από ένα σημείο και μετά το παιχνίδι δεν επιτρέπει να περάσεις το πλέγμα. Ωστόσο, από τη στιγμή που το αεροδρόμιο είναι υπαρκτό μπορείς να το ορίσεις ως σημείο αναχώρησης στο Microsoft Flight Simulator 2020.

Αυτό ακριβώς έκανε και το PC Gamer, για να διαπιστώσει ότι δεν μπορείς ούτε να απογειωθείς, για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Στην ουσία το αεροσκάφος ξεκινά την πτήση του και φτάνει μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο.

Σε τι οφείλεται αυτό το σφάλμα

Πριν καιρό είχαν δημοσιευτεί πολλές εικόνες από μονόλιθους οι οποίοι εμφανίζονταν σε διάφορα σημεία του χάρτη στο Microsoft Flight Simulator 2020. Όπως έγινε γνωστό, οι μονόλιθοι ήταν κτίρια με ύψος 20 ορόφων, τα οποία είχαν καταχωρηθεί από λάθος ως κατασκευές 200 ορόφων.

Ενδεχομένως το συγκεκριμένο αεροδρόμιο βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, και ίσως η εταιρεία ρύθμισε το βάθος του σε λάθος επίπεδο. Αυτό θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα χάσμα που στο βάθος του έχει έναν αεροδιάδρομο.

Πηγή

Microsoft Flight Simulator 2020: Τρομακτικό και παράξενο χάσμα οδηγεί σε αεροδιάδρομοTechblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος