Call of Duty Warzone: Αφαίρεση όλων των οχημάτων μετά την ανακάλυψη καταστροφικού glitch

Έχουμε δει αρκετά bugs και glitches να φέρνουν τρομερούς πονοκεφάλους σε παίκτες online multiplayer παιχνιδιών, με τα μέτρα συνήθως να είναι αυστηρά. Όμως, η Infinity Ward το πήγε ένα βήμα παραπέρα, καθώς μετά την ανακάλυψη ενός glitch που σταματάει όλο το παιχνίδι, αποφάσισε την αφαίρεση όλων των οχημάτων μέχρι νεοτέρας.

Αν μπείτε σε κάποιο νέο παιχνίδι του Call of Duty Warzone θα παρατηρήσετε ότι δεν υπάρχει κανένα όχημα στο χάρτη. Όπως μπορείτε να δείτε και στο παραπάνω βίντεο, αν κάποιος παίκτης πάρει οποιοδήποτε όχημα και το βγάλει εκτός ορίων του χάρτη θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για να επιστρέψει στον χάρτη, με το προειδοποιητικό μήνυμα “Return to combat area”. Όταν όμως γυρίσετε, μετά από περίπου 30 δευτερόλεπτα το παιχνίδι τελειώσει και πετάει όλους τους παίκτες εκτός παιχνιδιού.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν κάποιος θέλει να κάνει troll θα πάρει μαζί του έως και 149 παίκτες, κάτι που το studio παραγωγής δε μπορούσε να επιτρέψει. Δε γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψουν τα οχήματα, λογικά με κάποιο μελλοντικό update που θα διορθώνει και το εν λόγω bug. Η αφαίρεση των οχημάτων αφορά όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού, δηλαδή PC, PlayStation 4 και Xbox One.

Πηγή

Call of Duty Warzone: Αφαίρεση όλων των οχημάτων μετά την ανακάλυψη καταστροφικού glitchTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης