Προγραμματιστής έτρεξε το κλασσικό Doom σε τεστ εγκυμοσύνης

Έχουμε δει το πρώτο Doom, τον κλασσικό τίτλο που κυκλοφόρησε το 1993 να τρέχει στα πάντα, από ATM μέχρι και σε αυτοκίνητα. Όμως ένας προγραμματιστής αποφάσισε να το φτάσει στο απόλυτο (μέχρι σήμερα) επίπεδο, προγραμματίζοντας το Doom να τρέχει σε τεστ εγκυμοσύνης.

Πως ξεκίνησε η ιστορία όμως; Ο προγραμματιστής και χρήστης του Twitter @Foone ξεκίνησε το εν λόγω project όταν το Twitter πήρε φωτιά εχθές, καθώς προσπαθούσε να εξηγήσει πως τα ψηφιακά τεστ εγκυμοσύνης είναι απάτη, αφού κάνουν την ίδια δουλειά με τα κανονικά αλλά στοιχίζουν 12 φορές παραπάνω. Στη ροή των Tweets υπήρχε ένα ενδιαφέρον βίντεο, με κάποιον να έχει βάλει το Doom να τρέχει ως βίντεο σε τεστ εγκυμοσύνης.

Ο @Foone πήρε την κατάσταση στα χέρια του, καθώς το εν λόγω βίντεο δεν έδειχνε κάποιον να παίζει, αλλά απλά ένα βίντεο να τρέχει. Σε αυτή την ιδέα πάνω βασίστηκε το project, με τα περισσότερα όμως εξαρτήματα του τεστ εγκυμοσύνης να έχουν αλλαχθεί, με πιο ισχυρά. Όμως, ακόμα και έτσι, αν και τεχνικά είναι σα να παίζει σε άλλο σύστημα, ο τίτλος τρέχει στη μικροσκοπική οθόνη του τεστ εγκυμοσύνης, οπότε το αφήνουμε στην κρίση σας. Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα είναι όντως εντυπωσιακό.

Πηγή

Προγραμματιστής έτρεξε το κλασσικό Doom σε τεστ εγκυμοσύνηςTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης