ΠΟΕΔΗΝ: Κινητοποιήσεις στην Αθήνα (8/9) και στη Θεσσαλονίκη (11/9)

ΠΟΕΔΗΝ: Κινητοποιήσεις στην Αθήνα (8/9) και στη Θεσσαλονίκη (11/9)

Δύο κινητοποιήσεις αποφάσισε η ΠΟΕΔΗΝ στις 8 και στις 11 Σεπτεμβρίου. Η πρώτη είναι την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, τρίωρη Παναττικη Στάση Εργασίας (8.00πμ – 11.00πμ) & Συγκέντρωση 8.30 πμ στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29).

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση: «ΠΟΕΔΗΝ κλήθηκε και θα παραστεί στην αρμόδια Επιτροπή Κρίσεως ΒΑΕ του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, η οποία εκείνη την ημέρα συνεδριάζει με θέμα την ένταξη των υγειονομικών στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.
Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη για να αναδειχθεί το αίτημα της Ένταξης με αναγνώριση όλου του ασφαλιστικού βίου χωρίς οικονομική επιβάρυνση και χωρίς αύξηση των εισφορών».

Στη Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου η ΠΟΕΔΗΝ καλεί σε Πανελλαδική Κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή με εκκίνηση 8:30πμ. από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.
Παράλληλα προκήρυξε στάση εργασίας 8.00πμ – 3.00μμ για τα Σωματεία – Μέλη της Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ καλεί σε συμμετοχή συνδικαλιστικά στελέχη και εργαζόμενους από όλη τη χώρα. Οι διεκδικήσεις είναι ένταξη στα ΒΑΕ, μονιμοποίηση των εκτάκτων, αυξήσεις μισθών, ενιαίος κλάδος νοσηλευτικού, ισχυρή δημόσια υγεία.

www.ert.gr

Νάσος Μπράτσος
image}

Αφήστε μια απάντηση