Απέσυρε την δήλωση ανεξαρτητοποίησης η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Α. Αλεξοπούλου

Απέσυρε την δήλωση ανεξαρτητοποίησης η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Α. Αλεξοπούλου

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης, για προσωπικούς λόγους από την ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, κατέθεσε η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, Αναστασία-Κατερίνα Αλεξοπούλου. Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα επανήλθε στο γραφείο του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα και ζήτησε να αποσυρθεί η έγγραφη δήλωσή της και να επανενταχθεί στην ΚΟ του κόμματος.

Σήμερα το πρωί εκδόθηκε δελτίο Τύπου το οποίο ανέφερε ότι ο Πρόεδρος του κόμματος έχει ενημερωθεί για τους λόγους που οδήγησαν την Βουλευτή στην απόφασή της. Λίγες ώρες μετά η Αλεξοπούλου ζήτησε να αποσυρθεί η επιστολή ανεξαρτητοποίησής της.

Αυτό δεν έγινε δεκτό, καθώς η επιστολή ανεξαρτητοποίησής της έχει πρωτοκολληθεί. Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής μπορεί να καταθέσει η ίδια νέα επιστολή με την οποία να δηλώνει πως επιθυμεί να επανέλθει στα έδρανα της Ελληνικής Λύσης και παράλληλα να αποστείλει και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος άλλη επιστολή, που να γνωστοποιεί την επανένταξή της στην ΚΟ της κόμματος — γεγονός που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα, στην συνεδρίαση της Ολομέλειας.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

www.ert.gr

Σπυριδούλα Κακλατζή
image}

Αφήστε μια απάντηση