Αιτωλοακαρνανία: Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης

Αιτωλοακαρνανία: Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου συνέλαβαν χθες το απόγευμα  με την συνδρομή του «Hipie», αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, έναν άνδρα για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη έξω από το σπίτι του και σε σωματικό έλεγχο που του  έκαναν βρήκαν στην κατοχή του και κατάσχεσαν, ένα τσιγάρο με μείγμα καπνού κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του δράστη σε χωριό του Αγρινίου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν, 14 δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε το ένα μέτρο, 30,2 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας, δύο κυνηγετικά όπλα τα οποία ο δράστης κατείχε παράνομα, 437,2 γραμμάρια λαθραίου καπνού, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένα πλαστικό τρίφτη, ένα ναρκωτικό δισκίο και το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ.

Σε βάρος του  σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση του νόμου για τα όπλα και του Τελωνειακού Κώδικα  και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

www.ert.gr

Ειρήνη Μαραγκού

Αφήστε μια απάντηση