H Marvel επιβεβαιώνει ότι τα Spider-Man και Avengers διαδραματίζονται σε ξεχωριστά universe

Με τη Sony να έχει τα δικαιώματα των παιχνιδιών Spider-Man και την κυκλοφορία του αποκλειστικού τίτλου για το PlayStation 5, πολλοί αναρωτήθηκαν αν το Marvel’s Avengers θα έχει άμεση σχέση με τα παιχνίδια της Sony. Όμως, τελικά βρίσκονται σε τελείως διαφορετικά universes.

Ο Bill Rosemann, επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος στη Marvel Games, ανακοίνωσε σε συνέντευξη του στο Entertainment Weekly πως τα Spider-Man της Sony και το Marvel’s Avengers διαδραματίζονται σε διαφορετικά σύμπαντα. Όπως δήλωσε ο ίδιος, κάθε παιχνίδι είναι στο σύμπαν της Marvel, αλλά στη δική του, ξεχωριστή πραγματικότητα. Επίσης, η Marvel σχεδιάζει να κρατήσει έτσι τα πράγματα, ώστε κάθε παιχνίδι να είναι ξεχωριστό και να μη συνδέονται μεταξύ τους.

Όπως και να έχει, ο χαρακτήρας Spider-Man στο Marvel’s Avengers παραμένει αποκλειστικότητα των συστημάτων της Sony, ακόμα και αν ο τίτλος κυκλοφορεί και σε PC και σε Xbox One. Όμως, τουλάχιστον ξεκαθαρίστηκε πως δε θα έχουν καμία επαφή τα δύο παιχνίδια, αλλιώς θα ήταν ένας επιπλέον λόγος κάποιος να αποκτήσει την έκδοση του PlayStation 4.

Πηγή

H Marvel επιβεβαιώνει ότι τα Spider-Man και Avengers διαδραματίζονται σε ξεχωριστά universeTechblog.gr

Νίκος Ζώης