OnePlus Nord: Ελεγμένο από την εταιρεία να αντέχει έως και 50 κιλά πίεσης

Μπορεί το OnePlus Nord να είναι η δεύτερη mid-range συσκευή της εταιρείας, μετά το όχι και τόσο επιτυχημένο OnePlus X, όμως αυτή τη φορά φαίνονται διαφορετικά τα πράγματα. Ο γνωστός YouTuber JerryRigEverything πήρε τη συσκευή στα χέρια του, όμως δεν άντεξε στο συνηθισμένο bend test.

Με ένα νέο Tweet η εταιρεία μας δείχνει ότι η συσκευή μπορεί αντέξει τα βασανιστήρια. Σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο, το OnePlus Nord είναι ελεγμένο ώστε να αντέχει έως και 50 κιλά πίεσης, με την εταιρεία να σημειώνει ότι όλες οι συσκευές της OnePlus είναι κατασκευασμένες ώστε να αντέχουν τις “πιέσεις της καθημερινότητας”. Βέβαια, σημειώνεται ότι το βάρος δόθηκε στη μέση της συσκευής, σε αντίθεση με το τεστ του JerryRigEverything.

Αν παρατηρήσει κανείς το βίντεο όμως, συγκεκριμένα στο 0:27, θα δει ότι η συσκευή παρέμεινε στρεβλωμένη μετά από την εν λόγω δοκιμή, κάτι που δε μας δίνει και τόση αυτοπεποίθηση. Όπως και να έχει, το OnePlus Nord παραμένει μία από τις κορυφαίες επιλογές της μεσαίας κατηγορίας, προσφέροντας απροβλημάτιστη εμπειρία χρήσης και καλής κάμερας με λιγότερα λεφτά από ότι ένα flagship, ακόμα και αν δεν αντέχουν το ίδιο.

OnePlus Nord: Ελεγμένο από την εταιρεία να αντέχει έως και 50 κιλά πίεσηςTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης