Η Oppo επιδεικνύει τις δυνατότητες του flash charger των 125W

Στο δρόμο για την πιο γρήγορη φόρτιση, η Oppo φαίνεται να είναι προς το παρόν η κυρίαρχος του παιχνιδιού, καθώς μετά τις λύσεις των Xiaomi και Vivo στα 120W, η εταιρεία είχε ανακοινώσει και επίσημα το δικό της φορτιστή των 125W.

Στο video παραπάνω βλέπουμε την εταιρεία να επιδεικνύει αυτή την τεχνολογία, μέσω της οποίας ένα smartphone με μπαταρία 4.000mAh μπορεί να φορτίσει από το 0% έως το 41% μέσα σε μόλις 5 λεπτά. Επίσης, για πλήρη φόρτιση η συσκευή χρειάζεται μόλις 20 λεπτά, σημαντική διαφορά με την τεχνολογία φόρτισης SuperVOOC 2.0 της εταιρείας στα 65W, που απαιτούσε 30 λεπτά για πλήρη φόρτιση.

Ο λόγος που ενώ έχουμε σχεδόν διπλάσια Watt δεν έχουμε διπλάσια διαφορά στο χρόνο φόρτισης είναι για προστασία της μπαταρίας από υπερθέρμανση, κάτι που η Oppo φροντίζει με προσθήκη άλλων 6 αισθητήρων θερμότητας στους ήδη υπάρχοντες 4 της τεχνολογίας SuperVOOC 2.0, ώστε να μη ξεφύγει ποτέ πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου. Ήδη έχει ξεκινήσει η μαζική παραγωγή των εν λόγω φορτιστών, οπότε περιμένουμε να δούμε τις πρώτες συσκευές μέχρι το τέλος του έτους.

Πηγή

Η Oppo επιδεικνύει τις δυνατότητες του flash charger των 125WTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης