Ξεκίνησε η παραγωγή των iPhone 11 στην Ινδία;

iPhone SE 2 boost iPhone and iPhone 11 Sales

Πριν λίγο καιρό μάθαμε ότι η Foxconn θα επενδύσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια για την επέκταση του εργοστασίου της στη Νότια Ινδία, με στόχο την κατασκευή των iPhone εκεί και όχι πλέον στην Κίνα. Φαίνεται πως η εταιρεία ήδη έχει προχωρήσει αρκετά με το πλάνο της, με πηγές να αναφέρουν ότι η συναρμολόγηση μερικών τεμαχίων έχει ξεκινήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας TechChrunch η συναρμολόγηση των iPhone 11 στην Ινδία έχει ξεκινήσει, με τα πρώτα τεμάχια να έχουν ήδη σταλεί σε retailers. Η παραγωγή είναι ακόμα περιορισμένη και προς το παρόν τα “Assembled in India” iPhones κυκλοφορούν μόνο στην αγορά της Ινδίας, αν και η Apple αναμένουμε να κάνει ακόμη μεγαλύτερα ανοίγματα στην Ινδία μέσα στο επόμενο διάστημα.

O Υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας της Ινδίας, Piyush Goyal, είχε κάνει μία σχετική δήλωση μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter την περασμένη Παρασκευή, γνωστοποιώντας ότι όντως η Apple είχε ξεκινήσει τη συναρμολόγηση iPhone 11 στη χώρα του, όμως η Apple δε σχολίασε αυτή την ιστορία. Προς το παρόν, όλα παραμένουν φήμες, αφού δεν έχουμε κάποια επίσημη επιβεβαίωση ούτε από την Apple ούτε από τη Foxconn.

Πηγή

Ξεκίνησε η παραγωγή των iPhone 11 στην Ινδία;Techblog.gr

Τάσος Παπανικολάου