Realme: Θα κυκλοφορήσει σύντομα smartphone με μπαταρία 6.000mAh

Με τις συσκευές να γίνονται όλο και λεπτότερες, οι εταιρείες πλέον προσπαθούν να προσφέρουν όσο το δυνατόν γρηγορότερη φόρτιση, όπως η Oppo που μας ετοιμάζει φόρτιση στα 125W. Όμως, η Realme φαίνεται πως αντί για να δώσει έμμεση λύση στο πρόβλημα, σκοπεύει να χτυπήσει απευθείας.

Ο Palson Yi, Διευθυντής του τμήματος Μάρκετινγκ της Realme, ανακοίνωσε μέσα από post του στο Instagram πως η εταιρεία είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει την πρώτη της συσκευή με τεράστια μπαταρία στα 6.000mAh. Ο ίδιος σημειώνει πως αυτή η ανάπτυξη ήρθε μετά από την επιθυμία πολλών fan για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μπαταρία, με την εταιρεία να ακούει αυτή την επιθυμία και να είναι έτοιμη να προσφέρει αντίστοιχα.

Η μπαταρία των 6.000mAh, με αριθμό προϊόντος BLP793, εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του TUV Rheinland, χωρίς όμως να δίνονται περισσότερες πληροφορίες. Εσείς θα θέλατε μεγαλύτερη μπαταρία και πιο ογκώδη συσκευή, ή πιστεύεται πως η χωρητικότητα κοντά στα 4.500mAh που παίζει αυτή τη στιγμή στις μπαταρίες των ναυαρχίδων ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας;

Πηγή

Realme: Θα κυκλοφορήσει σύντομα smartphone με μπαταρία 6.000mAhTechblog.gr

Τάσος Παπανικολάου