PlayStation 5: Διέρρευσαν οι τιμές της κονσόλας και όλων των αξεσουάρ

Η Sony έχει αποκαλύψει ήδη το PlayStation 5 και όλα τα αξεσουάρ που θα διαθέσει στην αγορά, για την επόμενης γενιάς κονσόλα. Νεότερα leaks αποκαλύπτουν τις τιμές των εκδόσεων της κονσόλας και όλων των αξεσουάρ της.

Το PlayStation 5 είναι ιδιαίτερα οικονομικό

Μπορεί να γνωρίζουμε τα πάντα για τα χαρακτηριστικά του PS5, τον σχεδιασμό του, τις εκδόσεις που θα κυκλοφορήσει η εταιρεία, και τα αξεσουάρ που έχει σχεδιάσει για την επόμενης γενιάς κονσόλα, αλλά δεν έχουμε ιδέα για την τιμολόγηση τους.

Ωστόσο, ένας leaker του Twitter αποκάλυψε τις τιμές και τις ημερομηνίες διάθεσης, τόσο της κονσόλας όσο και όλων των αξεσουάρ του. Σύμφωνα με τον leaker, το PlayStation 5 και τα αξεσουάρ του θα είναι διαθέσιμα στις 14 Νοεμβρίου στην Ιαπωνία και στις 20 Νοεμβρίου στην Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική.

Η τιμή της κανονικής έκδοσης της κονσόλας στην Ιαπωνία θα είναι 49.980 yen ή περίπου 413 ευρώ και στην Ευρώπη θα αγγίζει τα 449 ευρώ. Από την άλλη, το PS5 Digital Edition θα τιμολογείται στην Ιαπωνία στα 44.980 yen ή περίπου 372 ευρώ και στην Ευρώπη στα 399 ευρώ.

Οι τιμές για τα αξεσουάρ του PlayStation 5, στην Ευρώπη, διαμορφώνονται ως εξής:

  • DualSense Controller: 59,99 ευρώ
  • DualSense Charging Station: 29,99 ευρώ
  • Vertical Stand: 19,99 ευρώ
  • Media Remote Control: 29,99 ευρώ
  • Pulse 3D Wireless Headset: 179 ευρώ
  • HD Camera: 59,99 ευρώ

Πηγή

PlayStation 5: Διέρρευσαν οι τιμές της κονσόλας και όλων των αξεσουάρTechblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος