Φ. Γεννηματά: Κατά των πελατειακών τοποθετήσεων στην πυροσβεστική- Περιοδεία Δ. Κουτσούμπα στη Θράκη (video)

Φ. Γεννηματά: Κατά των πελατειακών τοποθετήσεων στην πυροσβεστική- Περιοδεία Δ. Κουτσούμπα στη Θράκη (video)

Συνεχίζοντας τις διαδικασίες προς την Συνδιάσκεψη, το Κίνημα Αλλαγής διοργάνωσε την τρίτη διαδικτυακή του συζήτηση με θέμα την Πολιτική Προστασία. Την περιοδεία του στη Θράκη συνεχίζει ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η Φώφη Γεννηματά τόνισε ότι για το ΚΙΝΑΛ, η Πολιτική Προστασία είναι κεντρική πολιτική επιλογή, που αφορά τις ζωές και την περιουσία των Ελλήνων πολιτών ιδίως εκείνων που βρίσκονται σε μειονεκτική οικονομική και κοινωνική θέση και υπογράμμισε τον σημαντικό ρόλο του πυροσβεστικού σώματος, το οποίο, όπως τόνισε δεν μπορεί να αποτελεί πεδίο πελατειακών τοποθετήσεων.
Η Φώφη Γεννηματά, είχε σήμερα τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους των πρώην εργαζομένων της «Ελευθεροτυπίας» και σε δήλωσή της τονίζει ότι οι 850 πρώην εργαζόμενοι, πρέπει να πάρουν τα χρήματά τους από το τμήμα εκκαθάρισης και ότι το ΚΙΝΑΛ θα φέρει το θέμα στη βουλή.

Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, επανήλθε στο θέμα των χρημάτων που δόθηκαν σε ΜΜΕ και ζήτησε να δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα τα ποσά και το που πήγαν τα χρήματα, ενώ αναφέρθηκε και στα ακίνητα του Δημήτρη Παπαδημούλη, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη στάση του Ευρωβουλευτή και παρατήρησε ότι δεν αντέδρασε καθόλου ο ΣΥΡΙΖΑ. Σχολίασε και τη συζήτηση περί ανασχηματισμού, τονίζοντας ότι η «ΝΔ παράγει επικοινωνία και όχι πολιτική»

Περιοδεία Δημήτρη Κουτσούμπα στη Θράκη

Συνεχίζεται η περιοδεία του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Θράκη, στους νομούς Έβρου και Ροδόπης. Ο κ. Κουτσούμπας επισκέφτηκε σήμερα τις Καστανιές και από το συνοριακό φυλάκιο, τόνισε ότι πρέπει να σταματήσει η εργαλειοποίηση των προσφύγων και των μεταναστών από την κυβέρνηση Ερντογάν. Επιπλέον εξέφρασε τη στήριξη του ΚΚΕ στα αιτήματα όσων εργάζονται στις ένοπλες δυνάμεις.
Τα τοπικά και τα αγροτικά προβλήματα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο κ. Κουτσούμπας με το δήμαρχο Ορεστιάδας.

Στη βουλή ο Κυριάκος Βελόπουλος, είπε το πρωί, ότι είναι επιτακτική ανάγκη για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για τα εθνικά θέματα, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της χρηματοδότησης των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και ζήτησε να δημοσιοποιηθούν τα ποσά που δόθηκαν.

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

 

www.ert.gr

Ρούλα Κρικώνη
image}

Αφήστε μια απάντηση