Υπόθεση Μαρκέλλας: Σεξουαλικά φαίνεται να ήταν τα κίνητρα αρπαγής της 10χρονης

Ανατριχιαστικές είναι οι περιγραφές της 33χρονης που συνελήφθη για την απαγωγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου απήγγειλε σε βάρος της τις εξής κατηγορίες: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμός, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (σε βαθμό κακουργήματος), προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο (σε βαθμό πλημμελήματος).

Παρότι δεν υπάρχουν ίχνη κακοποίησης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η πράξη του βιασμού συνίσταται στη χορήγηση των ναρκωτικών φαρμάκων προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις της ανήλικης ώστε να προβεί στη συνέχεια σε ασελγείς πράξεις.

Η 33χρονη παραδέχτηκε ότι το παιδάκι το γνώριζε καθώς ήταν παλιά γειτόνισσα της μητέρας του στην Τούμπα, μέχρι που έφυγε και μετακόμισε μόνη της στην Καλαμαριά, ενώ το δικό της παιδί έμενε με τον πατέρα του σε άλλη πόλη, αφού βρίσκονταν σε διάσταση όπως αναφέρει το anikolouli.gr.

Η γυναίκα πλησίασε την 10χρονη και της είπε ότι επειδή δεν μπορούσε η μητέρα της να την πάρει από το σχολείο θα την πήγαινε εκείνη στο σπίτι.

Το κοριτσάκι, που γνώριζε την κοκκινομάλλα γυναίκα, την ακολούθησε. Αντί να την πάει στο σπίτι της η 33χρονη, την μετέφερε στο δικό της στην Καλαμαριά. Εκεί έφτιαξε ένα ρόφημα στο παιδί, ρίχνοντας μέσα σε αυτό βενζοδιαζεπίνες και κοκαΐνη και της το έδωσε.

Πιεσμένη, όπως φαίνεται, από την δημοσιότητα που προκάλεσε η αρπαγή της μαθήτριας, την μετέφερε με το αυτοκίνητό της στην περιοχή που την άφησε και στην συνέχεια την οδήγησε πεζή μέχρι το σημείο που ήταν το πρατήριο καυσίμων. Οι κινήσεις της φαίνεται να είναι γραμμένες από κάμερα.

Ο σπασμένος υπολογιστής

Όταν η 33χρονη άφησε τη μικρή, πέταξε το κινητό της τηλέφωνο και προμηθεύτηκε νέο με νέα κάρτα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη. Παρήγγειλε ταξί και πήγε στην Παραλία Κατερίνης, όπου έμεινε σε ένα σπίτι που νοίκιασε με εφαρμογή βραχυπρόθεσμης μίσθωσης.

Σύντομα οι Αρχές έλαβαν σχετική πληροφορία από μάρτυρα, εντόπισαν τον οδηγό ταξί από τον οποίο πήραν κατάθεση και τους επιβεβαίωσε την μεταφορά στην Παραλία Κατερίνης.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης την εντόπισαν και την έθεσαν υπό παρακολούθηση. Η ίδια είχε σχεδόν ξυρίσει το κεφάλι της για να αποπροσανατολίσει τις Αρχές και φορούσε συνεχώς μία μπαντάνα.

Όταν αποφάσισαν να την ακινητοποιήσουν και να την προσαγάγουν, εκείνη είχε προλάβει να σπάσει τον φορητό της ηλεκτρονικό υπολογιστή, τον οποίο απέσπασαν οι Αρχές πριν τον πετάξει στα σκουπίδια.

Τα στοιχεία που την «καίνε»

Η Αστυνομία, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επεξεργάζεται το υλικό τόσο από το κινητό της, όσο και από τον υπολογιστή για πορνογραφικό υλικό που απεικονίζει τη μικρή μαθήτρια. Αυτό φέρεται να κατέθεσε και η ανήλικη, λέγοντας ότι η αρπαγέας τη μακιγιάρισε πριν να τη φωτογραφίσει.

Από τις διωκτικές αρχές εξετάζεται και η εκδοχή να εμπλέκεται πίσω από την υπόθεση κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Πρακτορείου η 33χρoνη φέρεται να εκδίδεται περιστασιακά.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Εξιχνιάστηκε η υπόθεση αρπαγής ανήλικης ημεδαπής, που έλαβε χώρα την 11-06-2020 στην περιοχή της Τούμπας και συνελήφθη η δράστιδα, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Πρόκειται για 33χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – και οδηγείται σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η 33χρονη, μεσημβρινές ώρες της 11-06-2020 προσέγγισε την ανήλικη και αφού την εξαπάτησε την έπεισε να την ακολουθήσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου, μεταξύ άλλων, της χορήγησε ναρκωτικές ουσίες, μέσω ανάμειξής τους σε ρόφημα.

Μεσημβρινές ώρες χθες (17-06-2020) η 33χρονη εντοπίσθηκε στην περιοχή της Κατερίνης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της ναρκωτικά δισκία, οπότε και συνελήφθη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συλληφθείσα λάμβανε ιδιαίτερα μέτρα κάλυψης-απόκρυψης των μετακινήσεων της, ενώ πραγματοποίησε αλλαγές στο παρουσιαστικό της, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων, όπου επιχείρησε να πετάξει και να καταστρέψει σε βάρος της στοιχεία, βρέθηκε μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε ρουχισμός τον οποίο φορούσε η 33χρονη κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης.

Την υπόθεση χειρίστηκε το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας, από κοινού με το Τμήμα Αναζητήσεων και την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκη».


Αφήστε μια απάντηση