Blizzard: Έβγαλε το σφυρί και bannαρε 74.00 παίχτες του WoW Classic

Περισσότερους από 74.000 λογαριασμούς στο World of Warcraft Classic bannαρε η Blizzard με την πλειοψηφία από αυτούς θεωρούνται ένοχοι για botting. Για όσους δεν γνωρίζουν, το botting είναι μία τεχνική όπου αυτόματα ο παίχτης σκοτώνει αντιπάλους και farmάρει πόρους χωρίς να χειρίζεται ένας άνθρωπος την όλη διαδικασία. Σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι το botting παραβιάζει την Συμφωνία Άδειας Χρήσης Τελικού Χρήστη του WoW Classic.

Τα bots στο WoW Classic είναι ένα σημαντικό πρόβλημα εδώ και χρόνια και η Blizzard είναι αποφασισμένη να το αντιμετωπίσει. Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε:

Οι αγορές με πραγματικά χρήματα ωθούν τους third parties να καταβάλουν τεράστια προσπάθεια για να παρακάμψουν τα συστήματα ανίχνευσης μας. Για εμάς τα συστήματα ανίχνευσης είναι προτεραιότητα, το ίδιο προτεραιότητα είναι και για τους botting οργανισμούς. Τα ban που κάνουμε είναι απλά ένα κόστος για αυτούς.

Επιπλέον, η Blizzard αναφέρει ότι οι διαδικασίες ανίχνευσης του botting είναι ισχυρές και εξελίσσονται συνέχεια, ωστόσο υπάρχουν πολλά πράγματα που χρειάζεται να γίνουν χειροκίνητα για να αποδειχθεί.

Πηγή

Blizzard: Έβγαλε το σφυρί και bannαρε 74.00 παίχτες του WoW ClassicTechblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης